REÇETE TEVZİ İŞLEMLERİ HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız;

Pandemi sebebi ve iş yoğunluğunuzu azaltmak amacıyla Odamızda yapılan reçete tevzi işlemleri  online olarak yapılmaya devam edilmektedir.

Online onay işlemleri için sonlandırmış olduğunuz C grubu Sıralı Dağıtım Reçete döküm listesininin PDF olarak Web Sayfamızdan REÇETE TEVZİ (Nöbetçi Eczaneler Bölümü altında) kısmından üye kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapılarak eklenmesi gerekmektedir.

Döküm listesinin kontrolü Odamız tarafından yapıldıktan sonra tarafınıza gelen SMS ile aynı sistem üzerinden ödemesi yapılarak SGK’ya gönderilecek onaylı liste çıktısı alınacak ve işlem tamamlanacaktır.Elektronik onaylı Farmainbox çıktısını bu sistem üzerinden alarak, C Grubu Sıralı Dağıtım evraklarınızla birlikte teslim etmeyi unutmayınız.

Tevzi onay ödeme işlemlerinize ait faturalarınız E-Fatura olarak mailinize gönderilecektir. KAN ÜRÜNÜ VE LİMİT DIŞI ANTI-D onayları da yine aynı şekilde online olarak yapılacaktır.

Reçete tevzi onayları manuel olarak artık Odamızdan yapılmayacak olup sadece online olarak sistem üzerinden ödeme-onay ve sgk ya teslim edilecek belge yazdırma işlemi yapılabilecektir.İşlemi gerçekleştiremeyen meslektaşlarımız odamızdan yardım alabilirler.

Sistemde kredi kartı ödemesinin yanı sıra Havale/eft seçeneği de mevcuttur.

Önemle duyurulur!!!

30 Ekim 2020     Okunma Sayısı : 14101     Yazdır