TEŞEKKÜR EDİYORUZ...

Değerli Meslektaşlarım,

Adana Eczacı Odası Olağan Seçimli Genel Kurulu 28 - 29 Eylül 2013 tarihlerinde gerçekleşti.  Seçim sonucu siz meslektaşlarımızın   tercihi ile oluşan  Odamız Kurulları yine siz değerli meslektaşlarımıza hizmet üretmek ve mesleğimizde yaşadığımız sıkıntıların çözümüne katkıda bulunabilmek adına göreve başladı.

Meslek örgütlerinde doğru  hizmetin  yan yana durabilmekle, iletişimle, paylaşımla, emek verme kültür ve bilinciyle oluştuğunu biliyoruz.

Şahsım ve yol arkadaşlarım adına  tüm meslektaşlarımıza  genel kurul ve seçim günü gösterdikleri yoğun ilgi ve katılım için en samimi duygularımla teşekkürü bir borç bilirim.

Bizlere verdiğiniz  sorumluluğun bilinci ile  önümüzde ki süreçte dostluğunuzu, güveninizi  ve desteğinizi her zaman yanımızda  hissedeceğimizi  belirtir; “Birlikte Yönetelim” ilkesinden yola çıkarak, seçimler öncesi oluşan tablonun demokrasi gereği zenginliğimiz olarak algılanması gerektiğinden hareket ile   Adana Eczacı Odası çatısı altında  tüm meslektaşlarımızın  görev ve sorumluluk alacağına olan inancımı yineler, sonsuz şükran ve saygılarımı sunarım.

YÖNETİM KURULU ADINA

BAŞKAN