YENİ YIL YENİ UMUTLAR..

Yeni Yıl Yeni Umutlar demektir. Ülkemiz ve mesleğimiz adına birçok olumsuzluğu yaşadığımız 2015 yılını geride bırakıyoruz.

Son bir yılı değerlendirdiğimizde insan hak ve özgürlüklerinden, demokrasi ve hukuk alanında evrensel değerlerden uzaklaşıldığı, yaşanan savaş ortamıyla birlikte toplumsal kutuplaşmanın keskinleşerek arttığı, gelen ölüm haberleriyle birlikte acı ve gözyaşının toplumda yaşanan kutuplaşmayı derinleştirerek nefrete dönüştürdüğü bir yılı hep birlikte yaşadık.

Böylesi bir dönem sonrası yeni gelen yılda yeni umutlarla birlikte toplumsal barışın sağlanarak, insan hak ve özgürlükleri konusunda oluşan karamsar tablonun kaybolmasını, mesleğimiz ve meslektaşlarımız adına ise yıllarca süren hak kayıplarından sonra beklediğimiz ve ihtiyacımız olan kazanımların sağlanarak eczacıların hakettiği yaşam seviyesine kavuşmasını dilerken, tüm eczacılarımızın ve ailelerinin yeni yılını kutluyor, daha iyi bir yıl geçirmesini diliyoruz.

Adana Eczacı Odası Yönetim Kurulu

30 Aralık 2015     Okunma Sayısı : 3582     Yazdır