SURİYE MÜLTECİ REÇETELERİNİN SGK ADANA SSGM’YE TESLİMİ İLE İLGİLİ,

11.11.2015 tarihli duyurumuz ile Suriye Mültecilerine ait reçetelerin SGK Medula Sistemi üzerinden girileceği, fatura ve eki reçetelerin kontrol için Ankara SGK ’ya gönderileceği bildirilmişti.

Konu ile ilgili olarak yapılan yeni düzenleme ile 02.05.2016 tarihinden itibaren Bölgemizde Suriye Mülteci reçete ve faturaları (Nisan 2016 faturaları da dahil olmak üzere) Adana SGK Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü tarafından kontrol edileceğinden, meslektaşlarımız fatura ve eki reçeteleri SGK Adana Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğüne iletilmek üzere Odamıza teslim edilecektir.

REÇETE TESLİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

1-   Reçeteler her ayın 5’i ile 14’ü arasında Eczacı Odamıza teslim edilecek olup, 15'inde ise mesai bitimine kadar eczacılarımız

tarafından SGK'ya teslim edilecektir.

2-   Fatura Başlığı “ADANA VALİLİĞİ İL AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ SEYHAN/ADANA –

ZİYAPAŞA VERGİ DAİRESİ NO:4700 584 334” şeklinde faturalandırılacaktır.

3-   Reçete teslimi kırmızı Klasörler ile yapılacaktır.

4-   Her bir Klasör içerisinde 2 nüsha fatura ve 2 adet medula reçete döküm listesi imzalı ve kaşeli olarak bulunacak.

5-   Reçeteler 2 adet imzalı döküm özeti ile birlikte Odamıza teslim edilecektir.

6-   Oda görevlilerimiz tarafından Klasörler imza karşılığı teslim alınarak imza karşılığı Kuruma teslim edilecektir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

02 Mayıs 2016     Okunma Sayısı : 6650     Yazdır