İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ ALMAYAN STAJYER ECZACILARIMIZ İLE İLGİLİ

Değerli Meslektaşlar,

22.06.2018’de Oda web sayfamızda yaptığımız duyuruda 27 Haziran 2018 Çarşamba günü Odamızda İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi yapılacağı ve stajyer eczacı özlük dosyası ile gerekli evraklar duyurulmuştu. 27 Haziran 2018 Çarşamba günü İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verilmiş olup, tatil vs. nedenlerle bu eğitimi alamayan stajyer eczacılarımız olduğundan alamayan stajyer eczacılar için 4 Temmuz 2018 Çarşamba günü tekrar eğitim düzenlenecektir.

Eğitim, Odamız yakınında bulunan KAYAHAN OSGB’de  08.00-17.00 saatlerinde verilecektir. Eğitime katılacak öğrencilerin özlük dosyası için de 2 adet fotoğraf, ikametgâh belgesi, sağlık raporu ve adli sicil kaydını eğitime katılırken getirmeleri gerekmektedir.

Yaz döneminde stajyer eczacı kabul edecek meslektaşlarımızın İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi almayan stajyer eczacıları 3 Temmuz 2018 Salı gününe kadar Odamıza bildirmeleri ve eğitime katılımlarını sağlamaları önemle duyurulur.

02 Temmuz 2018     Okunma Sayısı : 1465     Yazdır