REHBER (SMART) ECZANEM EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR.

2015 yılında Türk Eczacıları Birliği tarafından başlatılan Rehber Eczanem Programı, ülkemizde hizmet veren 25.000’i aşkın eczaneden, Rehber Eczacılar aracılığı ile kaliteli ve standardize eczacılık hizmeti sağlamayı, hastaların sağlık sonuçlarının iyileştirilmesini ve toplum sağlığına katkı sunmayı amaçlamıştır.

Eğitim modüllerinin içeriği hastalıkların klinik çerçevesine ilişkin değil, mesleki pratikte yer alan uygulamalar üzerine olacaktır. Pratik uygulama ayağına ilişkin eğitimlerimiz, meslektaş eğitimi şeklinde Eğitici Eczacılarımız tarafından verilecektir.

Rehber Eczanem Programı kapsamında 22 Aralık 2018 tarihinde Ecz. Mehmet Muzaffer Necef,     Ecz. Betül Taştepe, Ecz. Hakan Deniz, Ecz. Derya Sarıeroğlu, Ecz. Ömer Bahçeli, Ecz Sena Diler tarafından "Sürekli Mesleki Gelişim" ve "Farmasötik Bakım" ,23 Aralık 2018 tarihinde Prof. Dr. Mesut Sancar tarafından "Hipertansiyon Modülü" eğitimleri Adana Sheraton Otel’de verilecektir.

Eğitime katılım için başvuruların Rehber Eczanem web sitesinde yer alan “Eczacı Odası Eğitimleri-Başvuru” bölümünden 14 Aralık 2018  tarihine kadar yapılmasını rica ederiz. Eğitim kontenjanı 40 kişi ile sınırlıdır.

Eğitim Başvuru Linki: http://www.rehbereczanem.com/egitim_basvuru.html

Daha önce portal kaydı bulunan eczacılarımız portalın içerisinde “Eğitim Başvuruları” kısmından eğitim başvurusu yapabilirler.

Not:

1- Eğitim modülüne katılabilmeniz için, Sürekli Mesleki Gelişim (SMG) eğitimi almış olmanız gerekmektedir. Daha önceki modüllerde eğitim alan eczacılarımızın tekrar eğitim almasına gerek yoktur.

2- Farmasötik bakım eğitimini almayanlar Hipertansiyon eğitimi alamazlar. Farmasötik bakım eğitimi 22 Aralık 2018 13:30’da başlayacaktır.

3- Eğitim saatinin ilk 5 dakikasında Rehber eczanem sistemi üzerinden online yoklama alınacak olup, eğitime katılacak eczacılarımızın bu konuya hassasiyet göstermeleri gerekmektedir.

4- Eğitime yardımcı eczacılar da katılabilecektir.

REHBER (SMART) ECZANEM EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR.

04 Aralık 2018     Okunma Sayısı : 1993     Yazdır