ANA SAYFA LİSTELE SORU SOR ŞİFREMİ UNUTTUM

ARAMA

Kategorİler
 Tüm Kategoriler
 No Soru  
1 28027624
NESİME HALEFOĞLU - KARLISU-Antakya/Hatay
26.08.16 11:51:13
iyi günler eczacım lamivudin 100 mg recetede yazılan raporda lamivudin 1*50 mg biliter atrezi nedeniyle karaciger nakliyapılmış olup annenin hbsag [-] anti hbc total[+]antihbs[+] hastanın hbsg[+]ast258 alt260 hastaya zeffix 100 mg ödenirmi teşekkürler
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
2 48027623
MUSTAFA ÜLKEM KERİMOĞLU - KERİMOĞLU ECZANESİ-Kadirli/Osmaniye
24.08.16 16:40:32
HASTANIN RAPORUNDA : ENTERAL BESLENME SOL. HASTANIN GÜNLÜK KALORİ İHTİYACI 1500 KCAL. GÜNDÜR. HASTA SON 3 AYDA KİLOSUNUN YÜZDE 10 UNU KAYBETMİŞTİR . HASTAIN ENSURE PLUS 3X1 KULLANMASI UYGUNDUR. HASTA ORAL BESLENEMEMEKTEDİR . HASTADA PROTEİN ENERJİ MALNUTRİSYONU VARDIR . ÇIKARILAN RAPORUN TEŞHİSİNDE 10.07 ( DEMANS ) F00.0 ( ERKEN BAŞLANGIÇLI ALZHEİMER HASTALIĞINDA BUNAMA G30.0 ) SAYIN ECZACIM BU RAPORA GÖRE HASTANIN REÇETESİNİ KARŞILAYA BİLİRMİYİM İYİ GÜNLER
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
3 28027622
MENEL REYHAN - MENEL ECZANESİ-Antakya/Hatay
23.08.16 13:56:29
Hastamıza 20.00 ek/4 kodu B25 sitomegalovirüs hastalğı tanısı ile çocuk enfeksiyon hastalıkları uzmanı tarafından valcyte 45 mg yazılmıştır. 2.00 Kanser C91.0 akut lenfoblastik lösemi tanısı da raporda mevcuttur.ek 04 B25 sitomegalovirüs tanısı uygun mudur? teşekkürler.
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
4 04027621
ÜMİT HASAN DÜNDAR - ÖĞRETMENOĞLU ECZANESİ-ÇUKUROVA/ADANA
22.08.16 21:34:46
TEDAVİYE BAŞLAMASINA ESAS OLAN KRİTERLERDE DÜZNELEME OLMUŞTUR , SGKF5Q IMIGLUSERAZ 60 IU/KG TANI:SİFİNGOLİPİDOZLAR (GAUCHER HASTALIĞI TİP1 NON NÖROPATİK FORM) HASTA 10 YILDIR HEPATOSPLENOMEGALİ TANISIYLA TAKİP EDİLEN HASTANIN 15/11/2000 20004295 SAYILI KEMİK İLİĞİ BİYOPSİ:GAUCHER HASTALIĞINA AİT SPESİFİK KAN HÜCRELERİ KEMİK İLİĞİNDE GÖRÜLMÜŞTÜR.. HEPATOSPLENOMEGALİ DALAK:28 CM VE 2012 CM3, KARACİĞER:20 CM VE 1568 CM3) OSTEOPENİ , TROMBOSİTOPENİ BULGULARI ENZİMATİK ANALİZDE GLUKOZİLSERUM DOZ AKTİVİTESİ DÜŞÜKLÜĞÜ: 25/08/2010 GLUCOSYLCERAMİDASE :0,67 UKAT/KG PROTEİN N:3,0;2,1-3,8) , BETA GALACTOSİDASE CONTROL ENZİM 67 KAT/KG PROTEİN (N:114;85-145), CHİTOTRİOSİDAS 5311 NKAT/l N:<40) TESPİT EDİLMİŞTİR. YAPILAN SON KG:48,7 KG BOY: 160 CM, AST:18 İU/L ALT:11 İU/L HGB:8,7 BK:6,1 TROMBOSİT 30000 DEĞERLENDİRME DE SAPTANMIŞTIR. 13/10/2010 KEMİK DANSİTOMETRESİ: FEMUR TOTAL T SCORE:-2,1 LOMBET T SCORE:-1,3 TANI:OSTEOPENİ. KARAR HASTANIN 6 AY SÜRE İLE İMİGLUCERASE ( CEREZYME FLK 400 IU / 2 HAFTA ARA İLE 60 IU/KG/DOZ IV YOLLA HASTANEDE 2900 İU İMİGLUCERASE ENZİMİ İLE TEDAVİ EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR. 3 AYLIK GEREKSINIM 48 FLAKONDUR HASTANIN GASTROENTEROLOJI VE METABOLIZMA ÜNİTESİ BULUNAN BİR MERKEZDE 3 AYDA BİR YAKIN İZLEMİ GEREKMEKTEDİR. İLAÇLARIN HAYATİ ÖNEMİ VARDIR. HASTANIN BU RAPORU 13.10.2010 VE 12.04.2011TARİHİNDEKİ RAPORA İSTİNADEN YAZILMIŞ OLUP DEVAM RAPORUDUR.HASTA ŞİMDİYE KADAR 12 DOZ TEDAVİ ALABİLMİŞTİR, SGKF5Q IMIGLUSERAZ SAYIN ECZACIM,HASTA BU RAPORDAN ÖNCE , EN SON 11 AY ÖNCE BU İLACI KULLANMIŞTIR.BU RAPORLA BU İLACI VEREBİLİR MİYİZ?TEŞEKKÜR EDERİM...
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
5 25027620
HASİBE ÇINGI - EZGİ ECZANESİ-Merkez/Mersin
22.08.16 15:28:16
25 ŞUBAT 1952 DOĞUM TARIHLI BİR HASTA 65 YAŞ ÜZERİNDE KULLANILABİLECEK BİR İLACI ALABİLİR Mİ
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
6 04027619
FUNDA GÖK - FUNDA ECZANESİ-YÜREĞİR/ADANA
22.08.16 14:19:39
İYİ ÇALIŞMALAR NÖROLOJİ UZM DR.U RAPORSUZ BİR KUTU PLAVIX TB YAZNIŞ TEŞHİSE İSTEMİK SVO İKİLİ ANTİAGREN TEDAVİ BAŞLANDI YAZMIŞ BU TEŞHİS YETERLİMİ YOKSA REÇETEDE İSTEMİK İNME DİYE BELİRTMESİMİ ÇEREKLİ TŞKLER.
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
7 25027618
MAY KÖPRÜLÜ - KÖPRÜLÜ ECZANESİ-Merkez/Mersin
22.08.16 13:18:53
İYİ ÇALIŞMALAR ECZACIM EMTHEXATE 2,5 MG SALAZOPRIN N TAB 20 .00KATILIM PAYLI REAKTİF ARTROPATI RAPOR TEŞHİSİ İLE ÖDENİRMİ SAYĞILARIMLA
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
8 28027617
HATİCE GÜLER KIZILKAN - YENİ SANAYİ ECZANESİ-Antakya/Hatay
18.08.16 18:40:30
iyi günler20.00 - EK- 4/D Listesinde Yer Almayan Hastalıklar(Hasta Katılım Paylı) I68.8 SEREBROVASKÜLER BOZUKLUKLARI DİĞER, BAŞKA YERDE SINIFLANMIŞ HASTALIKLARDA plavix ödenirmi? açıklamalar kısmına İSKEMİK İNME yazılması gerekirmi?
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
9 25027616
FADİME YEŞİLOVA - ÜMİT-Erdemli/Mersin
18.08.16 13:27:39
KOLAY GELSİN NERUDA 600 2*1 EK 2000 Lİ ÇIKMUŞ ICD KODU G57 ALT EKSTREMİTE MONONÖROPATİLERİ BU TEŞHİSLE YÜZDELİ VEREBİLİRMİYİZ
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
10 04027615
İLKNUR BULUT - ARIK ECZANESİ-KOZAN/ADANA
17.08.16 16:14:09
ULTROX 10MG İÇİN LDL.228 02.08.2016 VE LDL:111 16.08.2016 BUNA GÖRE LDLYİ 190ÜZERİNE GÖRE DEĞERLENDİREBİLİRMİYİZ.YANİ İLACI BU DEĞERLERE GÖRE VEREBİLİRMİYİZ.HASTANIN RİSK FAKTÖRÜ YOKTUR
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
11 25027614
YAKUP ÖZER - ÖZER ECZANESI-Tarsus/Mersin
17.08.16 14:44:19
İYİ GUNLER ECZACIM PUREGON 600İÜ İLACIMIZ , HASTAMIZA ÇIKAN RAPORDA ( SGKF2Q FOLLITROPIN BETA, FOLLITROPIN BETA , 07.01.2 - Hipogonadizm(E28.3-E28.9)(E29.1-E29.9) E28.3 PRİMER OVER YETMEZLİĞİ E28.3 PRİMER OVER YETMEZLİĞİ ) OLARAK ÇIKMIŞTIR .BU TEŞHİSTE ILACIMZI ODENIR MI ?
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
12 48027613
hatice şanlıer - şanlıer-Kadirli/Osmaniye
17.08.16 09:31:20
MERHABA KOLAY GELSİN ECZACIM HUMİRA PEN İLACI İÇİN HASTAYA 2. DEFA İDAME DEVAM RAPORU ÇIKARTILMIŞTIR.FAKAT E REÇETEDE İDAME TEDAVİ DİYE BELİRTİLMEMİŞTİR BELİRTİLMESİ ZORUNLUMUDUR. SGKEP5 ADALIMUMAB 1X40MG/ 14 GÜNDE BİR 01.03.2016 ESR:27 ( NORMAL ARALIK (0-15) CRP :<0,33 SEDİM:11(NORMAL) SEDİMENTASYON DEĞERİ NORMALİN ÜZERİNDEDİR. BASDAİ:8 Tedavi sonrası BASDAİ:3,3 TEDAVİ SONRASI BASDAİ'de >2 BİRİMDEN FAZLA DÜZELME VARDIR. DMARD DİRENCİ AKSİYEL TUTULUM TEDAVİ MAHALLİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR. 2 HAFTADA BİR Biri maksimum doz indometazin olmak üzere en az 3 nonsteroid antiinflamatuvar ilacı maksimum dozunda kullanmış olmasına rağmen yeterli cevap alınmayan hasta BASDAİ>5 MAHALLİNDE UYGULANABİLİR. 09.05.2016 tarih ve 195744476 sayılı raporla düzenlenen ADALIMUMAB tedavisinin etkinliği değerlendirilmiş, BASDAİ de 2 birimden fazla düzelme olduğundan tedavinin devamına karar verildi Hastanın yukarıda ismi , kullanım dozu ve adedi belirtilen hastalığı ile ilgili ilaçlarını 3 ay süre ile kullanması gerekmekte olup hasta katılım payından muaftır. Raporda belirtilen ilaçlar doktor tavsiyesine göre, hastalık ve tedavinin etkinliği ile yan etkileri izlenerek kullanılacaktır. Hasta Onay Formu Seri No:A16A 47840 16/08/2016 08:51 Tanı Bilgileri Tanı Başlangıç Bitiş 09.01.6.2 ---> Ankilozan spondilit(M45) M45.0 ANKİLOZAN SPONDİLİT, BİRDEN FAZLA YERDE M45.0 ANKİLOZAN SPONDİLİT, BİRDEN FAZLA YERDE 08/08/2016 08/11/2016 BU RAPORLA HUMİRA PEN 4 KUTU ÖDENİRMİ REÇETEYİ KARŞILAYABİLİRMİYİM TEŞEKKÜRLER.
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
13 28027612
BÜLENT ÇIRAY - DOĞUMEVİ ECZANESİ-Antakya/Hatay
16.08.16 12:06:19
İYİ ÇALIŞMALAR KOLAY GELSİN HASTAMIZ URSACTİVE 250 MG TAB KULLANIYOR BU RAPORLA VERİLİRMİ Hak Sahibi Bilgileri T.C. Kimlik No : 39010421**** Adı / Soyadı : KIYMET ALKAÇ Cinsiyeti : Kadın Doğum Tarihi : 12/02/1976 Rapor Bilgileri Rapor Numarası (*) : 400659 Rapor Tarihi (*) : 07/03/2016 Protokol No : 400659 Düzenleme Türü : Uzman Hekim Raporu Açıklama : Kayıt Şekli : Elektronik Rapor Tesis Kodu (*) : 11010002 Rapor Takip No : 198568048 Tesis Ünvanı : ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Kullanıcı Adı : YEŞİM TAŞOVA Açıklamalar Eklenme Zamanı otoimmün hepati Primer bilier siroz, SGKFUQ URSODEOKSIKOLIK ASIT, SGKESM AZATIYOPRIN, SGKFDN METILPREDNIZOLON 13/06/2016 15:56 Tanı Bilgileri Tanı Başlangıç Bitiş 06.04 - Otoimmun Hepatit Gastro(K75.4) K75.4 OTOİMMUN HEPATİT 07/03/2016 07/03/2017 06.07 - Kronik Karaciger Hastaliklari(K70.3- K70.9)(K71-K77) K74.3 PRİMER BİLİYER SİROZ K74.3 PRİMER BİLİYER SİROZ 07/03/2016 07/03/2017 Doktor Bilgileri Dr. Diploma No Dip. Tescil No Branş Adı Soyadı 94-092-086 70231 İç Hastalıkları -> Gastroenteroloji SEDEF KURAN Rapor Etkin Madde Bilgileri Kodu Adı Form Tedavi Şema Adet / Miktar İçerik Mik. Eklenme Zamanı SGKFDN METILPREDNIZOLON Ağızdan katı Günde 2 x 16.0 Miligram 13/06/2016 15:56 SGKFUQ URSODEOKSIKOLIK ASIT Günde 4 x 500.0 Miligram 13/06/2016 15:56 SGKESM AZATIYOPRIN Ağızdan katı Günde 3 x 50.0 Miligram 13/06/2016 15:56
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
14 28027611
METİN MANSUROĞLU - MANSUROĞLU ECZANESİ-Antakya/Hatay
16.08.16 11:36:41
İYİ GÜNLER 71 YAŞINDAKİ BİR HASTAMIZA TEBOKAN SPECİAL İSİMLİ İLAÇ İÇİN 26/11/2015 TARİHİNDE 10.07 TANILI G30.0 ICD KODLU VE 20.00 TANILI G46.0 ICD KODU İLE NÖROLOJİ UZMANI TARAFINDAN RAPOR ÇIKMIŞTIR.20.00 TANISINI SEÇEREK BU ICD KODLARIYLA İLACI KARŞILAYABİLİRMİYİZ?İYİ ÇALIŞMALAR
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
15 28027610
YUNUS ŞANLI - ŞANLI ECZANESİ-İskenderun/Hatay
12.08.16 11:22:58
İyi günler. Bir hastaya ait 21.07.2016 tarihli reçetede NUTRİVİGOR MUZ AROMALI MAMA 6X1 180 Adet yazılmış. Normalde verilebileceği tarih 26.07.2016 Ancak raporun bitimide 22.08.2016 Bu bilgilere göre sistem 180 adet ödüyor. Ancak sistem Tekrar verilebileceği tarih 25.08.2016 gösteriyor.Mama rapor tarihi 22.08.2016 tarihinde bitmektedir. Buna göre sut ödeme uygunmudur.Herhangi bir kesinti olabilirmi? Teşekkürler
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
16 04027609
SERDAR OĞUZ - SERDAR OĞUZ ECZANESİ-YÜREĞİR/ADANA
12.08.16 08:37:01
MERHABA Kliniğimizde sol göz santral seröz retinopati tanısıyla takip edilen hastanın oftalmolojik muayenesinde; sol göz görmesi 2/10. Fundus muayenesinde santral seröz koryoretinopati izleniyor. FFA tetkikinde sol gözde makula altında santral seröz retinopati, floresoun göllenmesi izlendi. OCT tetkikinde sol gözde makula ödemi izlendi. Mevcut klinik bulgularla hastanın sol gözüne fotodinamik tedavi önerilmiş olup sol göze fotodinamik tedavi uygulanacaktır. Hasta anamnezi, hastaya ait FFA, OCT ve lezyona ait renkli resim kliniğimiz arşivinde mevcuttur. , SGKFV7 VERTEPORFIN BU RAPORA İSTİNADEN ECZANE TARAFINDAN 272 TEŞHİS KODU GİRİLİP VISUDYNE KARŞILANABİLİR Mİ?
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
17 25027608
MELDA ÇELİK - MELDA ECZANESİ-Yenişehir/Mersin
12.08.16 08:31:31
günaydın kan ürünü reçetesi reçete teşhisi: MİYASTENİA GRAVİS ilaç flebogamma %5 dıf 10 gr 6 adet yazılmış 1*6 rapor bilgileri BİR YIL GEÇERLİDİR.BULBER TUTULUMLU MYNASTENİA GRAVİSHASTALIĞI NEDENİYELE INTREVENÖZ İMMUNGLOBULİNİLACINI 5.GÜN SÜREYLE HERGÜN 30GR/GÜN VE SONRASINDA 1 YIL BOYUNCA HER ,AYDA 2 GÜN SÜREYLE HER GÜN 30GR/GÜN KULLANILMASI UYGUNDUR., SGKF5U IMMUN GLOBULIN IV (INSAN) (SPESIFIK OLMAYAN) bu şekilde reçeteyi karşılayabilirmiyiz tşk
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
18 28027607
AYHAN ŞULE AYDIN - KUTAY ECZANESİ-Reyhanlı/Hatay
11.08.16 17:25:04
İyi günler sayın hocam hatsa alatab tablet kullanıyor rapor teşhşi 10.12.1 ---> Diabetik noropati(G63.2*)(G59.0*) tanısıyla rapor çıkarmış ama raporda açıklamalar kısmında bu teşhisi periferal diabetik nöropatik ağrı yazmamış hasta aile hekimine gidip reçeteye yazmıştır bu şekilde karşılıyabilirmiyiz yoksa hasta raparın açıklama kısmıana periferal diabetik nöropatik ağrı ekletmesine gerek varmıdır.
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
19 25027606
TANSEL EKŞİ - TANSEL ECZANESİ-Mut/Mersin
11.08.16 16:02:44
RAPORUNDA 20.00 KATILIM PAYLI K71 TOKSİK KARACİĞER HASTALIĞI YAZIYOR.BUNA GÖRE URSACTİVE KAPSUL KATILIM PAYLI VEREBİLİR MİYİZ?
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
20 25027605
BAŞAK YEL - METİN ECZANESİ-Merkez/Mersin
10.08.16 15:09:34
KOLAY GELSİN.GLİVEC RAPORU ÇIKMIŞ RAPOR DA:GASTROİNTESTİNAL STROMAL TÜMÖR (GİST) opere edilmiş c-kit reseptörü +bulunan TM ÇAPI:7 CM MİTOZ ARASI 10/50 YÜKSEK RİSKLİ adjuvan tedavi PAT:GÜNEŞ PAT:GÜNEŞ PAT AB-16-2129 , SGKF5P IMATINIB 400 MG/M2 DİYE YAZIYOR.GLİVEC ENDİKASYONUNDA YAZIYOR VEREBİLİRMİYİZ .TANI MİDE MALİGN NEOPLAZMI RAPOR KODU 02.00 KANSER 02.01 KANSER 1 YILLIK
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
 
‹ Geri 1 2 3 ... 402 İleri ›

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ADANA ECZACI ODASI MERSİN ECZACI ODASI HATAY ECZACI ODASI OSMANIYE ECZACI ODASI