ANA SAYFA LİSTELE SORU SOR ŞİFREMİ UNUTTUM

ARAMA

Kategorİler
 Tüm Kategoriler
 No Soru  
1 25023922
EMİNE FİLİZ GÖL CAMUS - FİLİZ ECZANESİ-Tarsus/Mersin
26.11.14 17:20:54
KOLAY GELSİN ECZACIM.KLOGEL A ADLI İLAÇ İÇİN 25019969 NOLU SORUDA ÖDENİR,25023874 NOLU SORUDA ÖDENMEZ DENİLMİŞ, HANGİSİ DOĞRUDUR.TEŞEKKÜR EDERİM.
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
2 28023921
ALMULA MERYEM İREZ - İREZ ECZANESİ-Antakya/Hatay
26.11.14 09:54:24
GÜNAYDIN. I25.9 KRONİK İSKEMİK KALP HASTALIĞI, TANIMLANMAMIŞ I10 ESANSİYEL (PRİMER) HİPERTANSİYON E78.4 HİPERLİPİDEMİ, DİĞER 1) IVABRADIN Ağızdan katı5-7,5 MG[2X1] 2) KANDESARTAN SILEKSETIL+HIDROKLORATIAZID Ağızdan katı16/12,5 MG[1X1] 3) ROSUVASTATIN KALSIYUM 20 MG Ağızdan katı20 MG[1X1] 4) TRIMETAZIDIN HCL Ağızdan katı35 MG[2X1] 5) ASETILSALISILIK ASIT Ağızdan katı150 MG[1X1] 19062014 TARİH LDL:171 Yalnız 5 (Beş) Kalemdir Normal sinüs ritminde olan Kronik Stabil Angina Pektorisli hastaların semptomatik tedavisinde Beta Bloker ve/veya Verepamil,Diltiyazem İntoleransı veya Kontrendikasyonu olan ve kalp atın hızı Kalsiyum kanal blokeri kullanımını engelleyen asemptomatik sol ventrikül disfonksiyonu LVEF<40 hasta,beta bloker doz intoleransı mevcuttur Bu nedenle hastanın tedavisinde 2 yıl süre ile ivabradin 5-7,5 mg 2x1 kullanması gerekmektedir .Hastanın yukarıda belirtilen söz konusu ,hastalığı ile ilgili ilaçlarını 2(iki) yıl süre süre ile kullanması gerekmekte olup, hasta katılım payından muaftır. Bu rapora göre ROSUVASTATİN 20 mg verebilir miyim? hasta 47 yaşında
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
3 04023920
HURİYE ARIKAN YİYENOĞLU - ARIKAN ECZANESİ-SEYHAN/ADANA
26.11.14 09:39:05
Q50.1GELİŞİMSEL OVER KİSTİ TEŞHİSİYLE 2 KUTU OMNISCAN 10 ML 1ENJ YAZILMIŞ AÇIKLAMALARA TETKİKTE KULLANILACAK YADA HERHANGİ BAŞKA BİR TEŞHİSE GEREK VARMI TEŞEKÜRLER.
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
4 48023919
İSMAİL KAHRAMAN - KAHRAMAN ECZANESİ-Merkez/Osmaniye
26.11.14 09:10:38
hastanın elindeki mama (enteral beslenme solüsyonu)08.12.2014 tarihinde bitiyor hasta bugün yazdırmış ve sistem ödüyor hastaya bu mamayı verebilirmiyim
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
5 25023918
TANSEL EKŞİ - TANSEL ECZANESİ-Mut/Mersin
25.11.14 16:07:12
RAPORUN AÇIKLAMALAR BÖLÜMÜNDE :Biri maksimum doz indometazin olmak üzere en az 3 nonsteroid antiinflamatuar ilacı maksimum dozunda kullanmasına rağmen yeterli cevap alınamamıştır . Bath Ankilozan Spondilit Hastalık Aktivite İndeksi=BASDAİ:8.2 Eritrosit sedimetasyon hızı:18 mm/saat (0-20) ve CRP: 0.94 mg/dl (0-0,8) olması nedeniyle etanercept kullanması uygundur. Mahallinde uygulanabilir. Etanercept 1 X50 mg 1 Hafta TANI: (M45) Ankilozan Spondilit ( Aksiyel Tutulumlu) , SGKF0G ETANERCEPT, SGKF0G ETANERCEPT, SGKF0G ETANERCEPT, SGKF0G ETANERCEPT 01/09/2014 15:53 YAZILI.TANI BÖLÜMÜNDE: 09.01.6.2 ---> Ankilozan spondilit(M45) M45.0 ANKİLOZAN SPONDİLİT, BİRDEN FAZLA YERDE M45.0 ANKİLOZAN SPONDİLİT, BİRDEN FAZLA YERDE YAZILI.REÇETE E- REÇETE DEĞİL.REÇETE TARİHİ 25.11.2014 DÜR.EKTE İZLEM FORMU İLE HASTA ONAY FORMUNUN FOTOKOPİLERİ VARDIR.BUNA GÖRE ENBREL 50 FLK.VEREBİLİRMİYİZ?RAPOR SÜRESİ 3 AY MIDIR? HASTA ONAY FORMUNU İL SAGLIK MUDURLUĞUNE GÖNDERMEMİZ GEREKİR Mİ?
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
6 25023917
GÖKSEL DÖNMEZ - DÖNMEZ ECZANESİ-Mezitli/Mersin
25.11.14 16:03:03
KOLAY GELSİN 30CC %4 BORİK ASİT MAJİSTRALİ;1200 MG BORİK ASİT 30 GR DİSTİLE SU OLARAK MI SİSTEME İŞLENMELİ, YOKSA 1200 MG BORİK ASİT 28800 MG DİSTİLE SU OLARAK MI İŞLENMESİ GEREKİR.
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
7 25023916
RAZİYE SABAH - SABAH ECZANESİ-Erdemli/Mersin
25.11.14 15:44:16
MAJİSTRAL ilaçlarda 10 günlük tedavi amaçlı şeklinde ödüyor .mesela reçetede 4 kutu elocon pom.60 gr vaselin yazıyor normalde eloconun 1 kutusu 5 günde bitiyor gözüküyor.majistralde 4 kutu eloconu verebilirmiyiz. tşk klyglsin
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
8 25023915
FIRAT KILINÇ - FIRAT ECZANESİ-Silifke/Mersin
25.11.14 15:39:25
İYİ GÜNLER:YURTDIŞI HOLLANDA HASTAMIZIN ŞEKER ÖLÇÜM CİHAZI ALMA SÜRESİNİ RAPORU KAYIP ETTİĞİNDEN DOLAYI BİLEMİYORUZ.ELİNDE 1 RAPOR ASLI DAHA VAR FAKAT ARKASINDA CİHAZ YAZMIYOR.YENİ BİR CİHAZ VEREBİLİRMİYİM?
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
9 28023914
NAZİRE GÜL SAKALLI - UĞURGÜL ECZANESİ-Antakya/Hatay
25.11.14 14:24:23
28023913 nolu sorumda rapor kodu 09.01.6.4 psoriatik artrit(m07.0) m07.3 psoriatik artropatiler, diger (l40.5) şeklindedır
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
10 28023913
NAZİRE GÜL SAKALLI - UĞURGÜL ECZANESİ-Antakya/Hatay
25.11.14 13:59:29
mrb;devlet hstanesınden romatolojı uzmanının ıcınde oldugu kurul raporunda PSÖRİATİK HASTALIĞI OLAN HASTA BİRİ METHOTREXATE OLMAK ÜZERE EN AZ 3 FARKLI MODİFİYE EDİCİ ANTİROMATİZMAL İLACI EN AZ 32ER AY KULLANMIŞ LMASINA RAĞMEN HASTALIK AKTİVİTESİ KONTROL ALTINA ALINAMAMIŞTIR.HASSAS EKLEM SAYISI:6 ŞİŞ EKLEM SAYISI:8 MAHALİNDE TEDAVİSİ UYGUNDUR. PSARC SKORUNDA DÜZELME 1) ADALIMUMAB ParenteralMG[1X40] Yalnız 1 (Bir) Kalemdir seklındedır.bu raporla humıra pen verılebılırmı rapora eklenmesı gereken bır husus varmıdır?tşk
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
11 25023912
HASİBE ÇINGI - EZGİ ECZANESİ-Merkez/Mersin
25.11.14 13:08:03
KLOPIDOGREL+ASA İSKEMİK İNME RAPORU İLE YAZILMIŞ FAKAT AÇIKLAMA KISMINDA ASA INTOLERANSI YAZILMIŞ BU ŞEKİLDE KARŞILANIR MI
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
12 04023911
PIRIL DURU - PIRIL ECZANESİ-SEYHAN/ADANA
25.11.14 12:44:44
KOLAY GELSİN.1933 DOĞUMLU Bİ HASTAYA ÇIKAN PRADAXA RAPORUNDA AÇIKLAMALARDAKİ İFADELER;2 AY VARFARİN KULLANIMINDAN SONRA BİRER HAFTA ARA İLE YAPILAN 5 ÖLÇÜMÜN ÜÇÜNDE VARFARİN İLE HEDEFLENEN INR DEĞERLERİNE (2,3)ULAŞILAMAMIŞTIR. KULLANIM SÜRESİ 1 YIL NOT:EKOKARDİYOĞRAFIK MEKANIK KAPAK HASTALIĞI OLMAYAN HASTALAR SGKFWS / DABIGATRAN 04.03 1 Gün 2 x 1 Kutu Hastanın yukarıda belirtilen I48 hastalığı/hastalıkları ile ilgili ilaçları süre ile kullanması gerekmekte olup, hasta katılım payından muaftır BUNLARDIR.İLACIN ÖDENMESİ İÇİN YETERLİ MİDİR.TŞKLER
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
13 04023910
AYŞEGÜL BOLAT YILDIZ - BOLAT ECZANESİ-YÜREĞİR/ADANA
25.11.14 12:12:38
LANTUS SOLOSTAR 1*30 DOKTOR 3 ÜÇ KUTU YAZMIŞ SİSTEM 2 İKİ KUTU ÖDÜYOR İLK DEFA HASTA ALIYOR SİSTEMİN ÖDEDİ KADARMI VERMELİYİZ
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
14 25023909
HÜLYA TUNĞA İZOL - HÜLYA ECZANESİ-Tarsus/Mersin
25.11.14 11:35:43
SLM 2022-65 YAŞ HASTALARIN ÜNİVERSİTEYE SEVKİ İÇİN BULUNDUKLARI İLÇEDEKİ DEVLET HASTAHANESİNDEN SEVK ALIP GİTMELERİ KABUL OLUYOR MU.YOKSA İLLA MERSİNDEKİ DEVLET HASTAHANESİNİN Mİ MERSİN ÜNİVERSİTESİNE SEVK ETMESİ GEREKİYOR
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
15 48023908
SELCAN ŞULE PAMPAL - ÖZKAN ECZANESİ-Düziçi/Osmaniye
25.11.14 11:33:15
KOLAY GELSİN ECZACIM,C 61 PROSTAT MALIGN NEOPLAZM TANILI RAPOR İLE ELİGARD 22,5 VE CASODEX 50 MG REÇETE EDİLMİŞ. REÇETEYİ MEDULAYA KAYIT ETMEK İSTEDİĞİMDE 'endikasyona göre değişen eşdeğer grubu için reçete teşhisi girmeniz gerekiyor' şeklinde bir uyarı çıkıyor,reçeteyi kayıt etmiyor. KAYIT EDEBİLMEK İÇİN NE YAPMAM GEREKİYOR? TEŞEKKÜRLER
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
16 04023907
BURCU KUBAT - KUBAT ECZANESİ-YÜREĞİR/ADANA
25.11.14 11:26:43
Kolay gelsin. AÇIKLAMA : 3-4 haftada bir 400mg/kg'dan IVIG alması gerekmektedir. Teşhis(ler) : 98 | 08.01.14.1 ---> Agamaglobulinemi, hipogamaglobulinemi Hiper IgM Sendromu, Kombine Immun Yetmezlik (D80-D81) / D81.1 - Şiddetli kombine immün yetmezlik [SCID], düşük T-ve B-hücre sayısıyla birlikte İlaçlar : SGKF5U | IMMUN GLOBULIN IV (INSAN) (SPESIFIK OLMAYAN) ( 1X15 Gram, 21 Gün ) şeklinde kiovig için rapor çıkmış. buna göre 10 gr ve 5 gr kiovig verebilir miyiz?
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
17 48023906
BELMA DEMİR - DEMİR ECZANESİ-Kadirli/Osmaniye
25.11.14 09:26:32
THALIDOMIDE İÇİN DOKTORUN MERKEZDEN ONAY ALIP ALMADIĞINI BİLMİYORUM.E RAPORDA VE KAĞIT REÇETEDE BELİRTİLMEMİŞ.BU BENİM İÇİN SORUN OLUŞTURUR MU?
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
18 28023905
CEYHUN SABUNCU - CEYHUN ECZANESİ-Antakya/Hatay
24.11.14 18:09:43
iyi günler m75.1 rotator kuf sendromu teshisiyle lyrica 75 mg kapsül ödenirmi ?yaazan doktor ftr uzmanı
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
19 28023904
TİJEN YALIM - ESENTEPE ECZANESİ-Antakya/Hatay
24.11.14 17:12:46
Eczacım; Hasta raporlu migrex yıllardır 6 tablet alıyordu son 2 seferdir 3 lük alabiliyor sistem 6 lık migrex tableti ödemiyor ne yapmak lazım ödemesi için ? 13 Kasımda bitmiş görünüyor ilacı. Kokay gelsin
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
20 25023903
ÖZGÜL ORAL - ÖZGÜL ECZANESİ-Anamur/Mersin
24.11.14 16:15:33
KOLAY GELSİN.KARDİLOJİ DOKTORU TARAFINDAN PLAVIX RAPORU ÇIKARTILMIŞ VE AYNI ZAMAN DA REÇETE DE CORASPIN DE YAZILMIŞ.SON SUTA GÖRE ASETİL SALİSİLİK ASİT ve DİĞER ANTİAGREGANLARA KARŞI GASTROİNTESTİNAL İNTOLERANS MEVCUTTUR ŞARTI KALDIRILMIŞTI.DOKTOR DA ZATEN O ŞARTI EKLEMEMİŞ.YENİ SUTA GÖRE AYNI REÇETE DE HEM PLAVIX HEM CORASPIN VEREBİLİR MİYİM.TEŞEKKÜRLER.
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
 
‹ Geri 1 2 3 ... 232 İleri ›

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ADANA ECZACI ODASI MERSİN ECZACI ODASI HATAY ECZACI ODASI OSMANIYE ECZACI ODASI