ANA SAYFA LİSTELE SORU SOR ŞİFREMİ UNUTTUM

ARAMA

Kategorİler
 Tüm Kategoriler
 No Soru  
1 04023343
İLKNUR BULUT - ARIK ECZANESİ-KOZAN/ADANA
18.09.14 14:31:36
GRİP AŞISI AİDS HASTALIĞINDA ÖDENİRMİ
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
2 28023342
SEVİM TATLI ERCAN - RENK ECZANESİ-Antakya/Hatay
18.09.14 14:07:05
Kanser raporunda, etken madde, enteral beslenme sol.olarak geçiyor.Ayrıntılı olarak mama ismi geçmiyor.Bu şekilde olur mu?Teşekkürler
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
3 25023341
BAŞAK YEL - METİN ECZANESİ-Merkez/Mersin
18.09.14 14:05:33
IVABRADIN UZMAN HEKİM RAPORU İLE KARŞILANABİLİR Mİ?
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
4 48023340
BEKİR ÖNDAŞ - ÖNDAŞLAR ECZANESİ-Kadirli/Osmaniye
18.09.14 13:52:17
ECZACIM İYİ ÇALIŞMALAR.İLK KEZ INSULIN KULLANAN HASTALARDA SISTEM 3 KUTU YAZILSA DAHI 1KUTUYA DUSURURKEN, SUAN ILK KEZ KULLANAN HASTALARDA 3 KUTU ÖDEMEKTE. 1 KUTUYA DUSURMEMIZ GEREKIR MI? YOKSA 3 KUTU VEREBILIR MIYIZ?
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
5 04023339
BURCU KUBAT - KUBAT ECZANESİ-YÜREĞİR/ADANA
18.09.14 12:48:01
kolay gelsin eczacım. hastamız enteral beslenme sol.fortını multifiber kullanmakta hastanın ilacı medulaya göre 1 ekimde,raporu 3 ekimde bitiyor.sistem raporlu ilaçları 15gün öncesinden ödediği için reçete girildiğinde 32 adet ödemiş oldu ve 17 ekimde ilacı bitirmiş oldu.buna göre 32adet mamayı vermemizde geri ödemede bir sorun olur mu?
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
6 28023338
FATMA GÜL SEMERCİOĞLU - SARAÇ ECZANESİ-Antakya/Hatay
18.09.14 12:43:06
İYİ GÜNLER ECZACIM.HASTAMIZIN İLACİ SUTEND 14TB.HASTAMIZ YEŞİL KARTLI MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİNDEN 21-07-2014-TARİHLİ SEVKİYLE 17-09-2014 TARİHİNDE İLAÇ YAZDIRMIŞ.SEVKİN ALT BÖLÜMÜNDE 21-07-2014 17-09-2014 TARİHİNLERİ ARASINDA AYAKTAN TEDAVİ GÖRMÜŞTÜR ŞEKLİNDE DOKTOR TARAFINDAN İMZALANMIŞ.BİZ BU SEVKLE VEREMEYİZ SEVKİ YENİLEMELİSİNİZ DİYE HASTAYI GÖNDERDİK. DOKTOR KANSER TEDAVİSİ GÖRDÜĞÜ İÇİN YENİ SEVKE GEREK OLMADIĞINI SÖYLEMİŞ YENİ SEVK VERMEMİŞ.BU SEVKLE İLACI VEREBİLİRMİYİZ.BİZ 2011-69 NOLU GENELGEYİ OKUDUK AMA YİNEDE BU HASTAYI KAPSAYIP KAPSAMADIĞINA KARAR VEREMEDİK.TEŞEKKÜR EDERİM
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
7 25023337
GÜLİZ EVİN NAR - EVİN ECZANESİ-Anamur/Mersin
18.09.14 12:10:14
merhaba kolay gelsin.hastamın xarelto20 mg için 20/01/2014 tarihinde çıkmış ı48-atrial fibrilasyon ve flutter tanılı 1 yıllık raporu mevcuttur. bu rapor yeni düzenlemelere göre süresi sonuna kadar geçerli midir yoksa 6 aylık olması kuralıyla geçersiz mi olmuştur? teşekkürler
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
8 04023336
NESLİHAN TEZCAN İMİROĞLU - NESLİHAN ECZANESİ-İMAMOĞLU/ADANA
18.09.14 12:00:25
HBS AG (+) HBE AG (- ) ANTİ HBE (+) HBV DNA : 1703 IU / ML DEVAM TEDAVİSİ ( DÜZENSİZ İLAÇ KULLANIMI MEVCUTTUR ) ANEAH 24.09.2013 TARİH VE 67467 NOLU RAPOR BİLGİLERİ : HBS AG (+), HBE AG (-), ANTİ HBE (+), HBV DNA:19233 IU/ML., HAİ6/18, FİBROZİS:3/6 *HASTANIN RAPORDAKİ İLAÇLARI 6 AY SÜRE İLE KULLANMASI UYGUNDUR.&TENOFOVIR DISOPROKSIL FUMARAT Ağızdan katı 1 Gün 1 1 Adet RAPORUN AÇIKLAMA KISMI BU ŞEKİLDEDİR HAİ 6DAN BÜYÜK FİBROZİS 2DEN BÜYÜK OLDUĞU ANLAMINA MI GELİYOR?REÇETEYİ KARŞILAYABİLİR MİYİZ?
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
9 25023335
NESLİHAN OKYAY - OKYAY ECZANESİ-Mezitli/Mersin
18.09.14 10:59:45
SELAMLAR,HASTAMIN ZYTIGA RAPORU VAR.GÜNDE 1*4 OLARAK KULLANIYOR.İLAÇ BİTİM TARİHİ 12.10.2014.HASTAM 01.10.2014 TARİHİNDE İL DIŞINA ÇIKACAĞI İÇİN İLACINI YAZDIRMAK İSTİYOR.DİĞER RAPORLU İLAÇLARDA OLDUĞU GİBİ İLACINI 11 GÜN ÖNCE VEREBİLİR MİYİM?TEŞEKKÜRLER...
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
10 04023334
NİMET GEZER ARIK - SERVET ECZANESİ-KOZAN/ADANA
18.09.14 10:49:13
AÇIKLAMA : Teşhis(ler) : İlaçlar : K74.0-Hepatik fibroz 29/04/2014 - Kesintanı B18.2-Kronik viral hepatit C 29/04/2014 - Kesintanı Tanı Bilgileri Tanı Başlangıç Bitiş 06.07 - Kronik Karaciger Hastaliklari(K70.3- K70.9)(K71-K77) K74.0 HEPATİK FİBROZ RAPORA GÖRE URSOFALK VEREBİLİRMİYİM?TEŞEKKÜRLER..
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
11 04023333
FERDİ ALAGÖZ - ALAGÖZ ECZANESİ-YÜREĞİR/ADANA
18.09.14 10:38:37
04023135 SORUMA İSTİNADEN. 1*1 yazılmış belirtilen bir mg yok. ve tüm vucuda kullanılıyor. rapora bişey ekletmeme gerek varmı 90 kutu verebilirmiyim. 1*1 i günde 1 kutu olarak mı algılıyorsunuz. medula o şekilde algılıyor. gerçektede hasta günde 1 kutu kullanıyor. net cevap alabilirsem reçetemi ona göre karşılayacağım.
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
12 04023332
FERDİ ALAGÖZ - ALAGÖZ ECZANESİ-YÜREĞİR/ADANA
18.09.14 09:06:23
Kolay gelsin, iyi çalışmalar..Hastamın Raporu : 1) ASITRETIN Ağızdan katı[1X25] 2) KALSIPOTRIOL+BETAMETAZON DIPROPIYONAT Topikal,dermotolojik,hemoraidal yüzeyel[1X1] 3) KLOBETAZOL PROPIYONAT Topikal,dermotolojik,hemoraidal yüzeyel[1X1] Yalnız 3 (Üç) Kalemdir Reçetem: 1. NEOTIGASON 25 MG 100 KAP 1 kutu 2. DERMOVATE 50 GR.MERHEM 90 kutu 3.PSORCUTAN BETA %0.005 30 GR POMAD 90 kutu Sorum: Normalde 90 kutu verdiklerimizde raporlarında 50*2 yazmakta , burada 1*1 yazmakta günlük kullanılacak gr belirtilmemiş. sisteme girdiğimizde 90 kutu ödüyor . hasta tüm vucuda kullandığı için gerçektede günde 1 kutu bitiyor. ben bu rapora göre 90 kutu dermovate ve 90 kutu psorcutan beta pomad verebilirmiyim verebilirmiyim.
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
13 25023331
BAŞAK YEL - METİN ECZANESİ-Merkez/Mersin
18.09.14 09:06:19
İYİ GÜNLER.25023323 NOLU SORUDA BİYOPSİ YAPILMIŞTIR. KONTRENDİKASYON DURUMU YOK.
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
14 25023330
NİLÜFER YORAZ - NİL ECZANESİ-Bozyazı/Mersin
17.09.14 18:09:04
Merhaba eczacım,Hb:8.24 ferritin:127.2 kilo:73 olan hastaya doktor-- Eprex 4000-- reçeteye 109ü/kg/hafta İDAME TEDAVİDİR YAZMIŞ .Bu değerlerle Eprex 4000 ilacını kronik böbrek yetmezliği raporuyla ödermi? Reçeteye başlangıç tedavisi yazdırmam gerekir mi?
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
15 04023329
HURİYE ARIKAN YİYENOĞLU - ARIKAN ECZANESİ-SEYHAN/ADANA
17.09.14 17:35:06
iyi günler kolay gelsin Tanı: RENAL HÜCRELİ Karsinomu Tanı Veren Merkez:ÇÜTF Patoloji :P403/13-09.01.2013 Evre:IV VYA:1.74 m2 VA: 75 kg Aldığı tedaviler: İnterferon intoleransı mevcut Hasta Hastalığı İle İlgili İlaçlarını kullanması gerekmektedir., SGKFR2 SUNITINIB MALAT, 50 mg/gün x 4 hafta 6 haftada tekrar 25 mg tb bu rapora göre 1. kutu sutent 25 1. kutu sutent 12.5 verebilirmiyiz yoksa progresyona kadar devam yazmasına gerek varmı
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
16 25023328
ESİN TÜMER - ÜNİVERSİTE ECZANESİ-Yenişehir/Mersin
17.09.14 17:18:28
25023327 NUMARALI SORUYA EKTİR...REÇETEYE YAZILAN İLAÇ ABOUND...
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
17 25023327
ESİN TÜMER - ÜNİVERSİTE ECZANESİ-Yenişehir/Mersin
17.09.14 17:15:23
MERHABA; HASTA MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI GEÇİRMİŞ. RAPORU SGKEZB ENTERAL BESLENME SOL SON 3 (ÜÇ) AYDA TOPLAM VUCUT AĞIRLIGININ %10'NUNU VERMİŞTİR. GÜNLÜK KALSİYUM İHTİYACI. GÜNLÜK KALORİ İHTİYACI 2000 KALORİDİR 20.00 - EK- 4/D Listesinde Yer Almayan Hastalıklar(Hasta Katılım Paylı) TANI: E43 PROTEİN-ENERJİ MALNÜTRİSYONU, TANIMLANMAMIŞ ŞEKLİNDE ÇIKMIŞ... ****** RAPORDA GÜNDE 1X1 ŞEKLİNDE YAZILAN İLACI AYDA 1 KUTU VEREBİLİR MİYİZ? ÖRNEĞİN HASTA ORAL BESLENEBİLİYOR. RAPORA EKLENMESİ GEREKEN BİR İBARE VAR MI? TEŞEKKÜR EDERİM...
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
18 28023326
İBRAHİM AKSOY - AKSOY ECZANESİ-Antakya/Hatay
17.09.14 17:05:36
28023316 NOLU SORUMA ISTINADEN TANI AKSİYEL TUTULUMLU ANKİLOZAN SPONDİLİT.
Bu soruya henüz cevap verilmemiş.
19 04023325
GÖKBEN AKGÜLOĞLU AKÇAY - GÖKBEN ECZANESİ-ÇUKUROVA/ADANA
17.09.14 16:57:38
Klopidegrel için çıkarılan raporda teşhis koroner arter hastalığında klopidegrel kullanımı. Açıklama kısmındaki opere bypass ve lad.ye ilaç kaplı stent takıldı cumlesini anjio yapılmış kabul edip anjiyografik olarak belgelenmiş koroner hastaliği kapsamında ilacı verebilirmiyiz(
SGK Adana Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi Yetkilisi 18.09.14 08:38:44
tanı uygun
20 04023324
MUSTAFA SERDAR GEZER - GEZER ECZANESİ-KOZAN/ADANA
17.09.14 16:00:07
Reçete alt türü:TABURCU,REÇETE TEŞHİSİ :R91.Akciğerin tanısal görüntülemesinde anormal bulgular.TEŞHİSİYLE GÖĞÜS CERRAHI TARAFINDAN CLEXAN 6000 ENJ DEN 30 ADET 2*1 İLE REÇETELENMİŞTİR. HASTANIN İFADESİNE GÖRE PULMONER HİPER TANSİYON HASTASI VE AMELİYAT OLACAK.BU REÇETEYİ SİZCE KARŞILAYABİLİR MİYİZ.DİREKT EMBOLİDEN BAHSETMİYOR AMA TEŞHİS ONU İFADE EDİYOR SANIRIM.TEŞEKKÜRLER.
SGK Adana Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi Yetkilisi 18.09.14 08:37:55
tanı uygun değil
 
‹ Geri 1 2 3 ... 204 İleri ›

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ADANA ECZACI ODASI MERSİN ECZACI ODASI HATAY ECZACI ODASI OSMANIYE ECZACI ODASI