23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşıyacak gücün, ulusun egemenliği olduğunu bilen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetimizin kurucu kadroları, ülkemizin temellerini halkın egemenliği ve demokrasi üzerinde yükselterek aydınlık geleceğin kapılarını açmıştır. Milli egemenliğin kabulünü ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıl dönümünü bir kez daha coşku ve sevinçle kutluyoruz.

Çocuklara armağan edilmiş olan bugün, aynı zamanda demokratik, laik, sosyal hukuk devleti anlayışında hayat bulan değerleri yaşatma ve yeni nesillere aktarma sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlatmaktadır. Milli egemenlik ve demokrasi değeriyle büyüyen, bilgiyle donanmış çocuklarımız geleceğimiz için en büyük güvencemizdir.

“Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” ilkesinden hareketle oluşturulan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıldönümünü kutluyor, geleceğimizin inşasında çocukların mutluluğunu esas alan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Milli Mücadele’de canlarını hiçe sayan kahraman şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

22 Nisan 2024