GÖÇ İDARESİ ÖDEMELERİ VERGİ BORCU YOKTUR YAZILARI HAKKINDA-AĞUSTOS AYI 2.LİSTE

Göç İdaresi ödemeleri için talep edilen “vergi borcu yoktur” yazılarının oda personellerimiz tarafından arama yapılarak toplanması ve göç idaresine ulaştırılması işlemi yapılmaktaydı.

Ödemelerin gecikmemesi için Odamız web sitesinden yapılacak duyuruların takip edilerek Vergi Dairesinden “Borcu Yoktur” yazısının Odamız mail adresine gönderilmesi gerekecektir.

2022 yılı Ağustos 2.liste fatura ödemeleri gerçekleşecek olup, aşağı listede faturası olan eczacılarımızın  adanaeczaciodasi@gmail.com  mail adresine vergi borcu yoktur yazılarını ivedilikle en geç 19.12.2022 Pazartesi günü saat 18:00 'a kadar mail atması gerekmektedir. Vergi borcunu belirtilen tarihe kadar göndermeyen eczanelerin ödemeleri bir sonraki ödeme döneminde yapılacaktır.

16 Aralık 2022     Okunma Sayısı : 803     Yazdır