NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ VE BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ADANA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ REÇETE DAĞITIMI HAKKINDA
Değerli Meslektaşlarımız,
04.03.2013 tarihinde Başkent Üniversitesi Adana Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile yapmış olduğumuz protokole istinaden dağıtımını yaptığımız reçetelerin 28.08.2013 tarihi itibariyle sıradaki eczanelerin limitleri 2.tur başlamış olarak ekte sunulmuştur.
Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 12.08.2013 tarihinde başlamış olduğumuz pilot uygulamada ise Ö harfindeki eczanelerimizle çalışmaya devam edilmektedir.
Her iki birimde de ilaçların geç teslim edilmesinden kaynaklı sıkıntılar yaşanmaktadır. Dolayısıyla eczanelerin reçete muhteviyatını depo aracılığıyla yolladığı süre ile kendi imkanlarıyla yolladığı süre arasında farklılık olduğu gözlemlenmiştir. Bu nedenle mümkün olduğunca ilaçların eczaneler tarafından birime ulaştırılması konusunda dikkat edilmesi, meslektaşlarımızın desteği ile bu sistemin yürütülebileceği göz önüne alınarak gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ederiz.
EK DOSYALAR