SGK - EK SÖZLEŞMELER ODAMIZA GELMİŞTİR
Değerli Meslektaşlar,
Bilindiği üzere, SGK - 2008 Yılı İlaç Temin Protokolü Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türk Eczacıları Birliği arasında 01.07. 2008 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 09.07. 2008 tarihinde imzalanmıştı.
SGK - 2008 Yılı İlaç Temin Protokolünde yapılan değişiklikler nedeniyle hazırlanan Ek Protokol 10.09.2008 tarihinde imzalandı.
İmzalanan Ek Protokol doğrultusunda hazırlanan Ek sözleşmenin SGK ile 2008 yılında sözleşmesi bulunan eczaneler tarafından 31.10.2008 tarihine kadar imzalanması gerekmektedir.
31.10.2008 tarihine kadar sözleşmesini yenilemeyen eczaneler sözleşmelerini yeniledikleri tarihe kadar sözleşmesiz kabul edileceklerdir.
Bu nedenle meslektaşlarımızın 20 - 30 Ekim tarihleri arasında Kaşeleri ile odaya gelmeleri gerekmektedir. Odada meslektaşlarımızca kaşelenip imzalanacak olan Ek Sözleşmeler Odamız tarafından SGK İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edilecektir.
Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.