TERÖR SALDIRILARINI NEFRETLE KINIYORUZ !!!
Dün Bitlis Güroymak yakınlarında gerçekleştirilen terör saldırısı sonucu 5 polisimizin şehit olduğu, biri bebek 3 sivil vatandaşımızın da hayatını kaybettiği haberinin henüz derin üzüntüsü içindeyken, sabah saatlerinde Hakkari’den gelen haber bizleri adeta yasa boğdu.
Haber kaynaklarından alınan bilgiye göre; Hakkari'nin Çukurca ilçesinin Keklikdere bölgesinde teröristler gece saatlerinde 8 ayrı noktaya silahlı saldırı gerçekleştirmiş ve gece saatlerinde başlayıp sabah saatlerine kadar süren çatışmada 26 askerimiz şehit düşerken, 22 askerimiz ise yaralanmıştır.
Adana Eczacı Odası olarak eli kanlı terör örgütünü ve işbirlikçilerini lanetlerken, şehitlerimize Tanrı’dan rahmet; başta aileleri olmak üzere tüm Ulusumuza başsağlığı ve yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.
ADANA ECZACI ODASI
Yönetim Kurulu