Türk Eczacıları Birliği 40.Dönem 2.Bölgelerarası Toplantısı Hk

Türk Eczacıları Birliği 40.Dönem 2.Bölgelerarası Toplantısı; TEB Merkez Heyeti, Denetleme Kurulu ve Yüksek Haysiyet Divanı üyeleri ile 54 Eczacı Odasının Başkan ve Yöneticilerinin katılımıyla Adana Eczacı Odamızın ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

24-25-26 Kasım 2016 tarihlerinde Sheraton Grand Adana Otel’de gerçekleşecek olan toplantıda;Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyetinin Mali ve İdari faaliyetleri ile birlikte Eczacı Odalarının gündeme dair görüş ve düşünceleri aktarılacaktır.

24 Kasım 2016 tarihinde saat 13.00’de açılış konuşmaları ile başlayacak olan toplantıda; ayrıca Smart Eczane ve Reçetesiz İlaçlar ile ilgili Mesleki perspektif Çalıştayları gerçekleştirilecektir.

İlaç ve Eczacılığa dair son gelişmelerin tartışılacağı toplantımızı izlemek üzere katılmak isteyen meslektaşlarımızın yaka kartlarının hazırlanabilmesi için 18 Kasım 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza bildirim yapmaları gerekmektedir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

16 Kasım 2016     Okunma Sayısı : 3540     Yazdır