NÖBET LEVHALARI VE AFİŞLERİ HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız,

Nöbetçi Eczanelerin nöbet sırasında ışıklı levha haricinde, nöbetçi olduklarını belirten tabela ve afişlerin sokaklara, caddeye ve kavşaklara konulmaması için bir çok kez duyuru yapmıştık. Deontolojik açıdan suç teşkil eden bu durumun önüne geçilmesi için odamızca personel görevlendirilmiş ve nöbetçi eczanelere denetlemeler yapılmıştı.

Ancak tüm duyurularımıza ve uyarılarımıza rağmen,  nöbet sırasında nöbetçi eczane levha ve afişleri ile ilgili odamıza şikayetler gelmektedir.  Bu nedenle Eczane önünde bulunan tabelalar haricinde sokaklara ve kavşaklara konulan her türlü levha ve ya  afişe rastlandığı takdirde; uyarı yapılmaksızın Eczacı hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Ayrıca, eczanelerimizde bulunan E levhaların mesai saatlerinde sürekli yanması , nöbet sırasında yanıp sönen şekilde bulunması, çalışma saatleri dışında ise kapalı olması gereklidir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.