TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ECZACILIK AKADEMİSİNİN BİLİM, HİZMET VE TEŞVİK ÖDÜLLERİ HAKKINDA DUYURUSU

TEB web sitesinde yayınlanan yazı ile;

Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi tarafından 2010 yılında; Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri olmak üzere üç tür ödül verilecektir.

Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri, eczacılık bilimleri alanında araştırma yapan ve/veya bu alanların mensubu olan Türkiye Cumhuriyeti uyruklu bilim insanlarının seçkin araştırma, çalışma ve hizmetlerini değerlendirmek, üstün niteliklerini onayarak kamuoyuna duyurmak ve bir teşvik unsuru olmak üzere oluşturulmuştur.

Aday önerilerinin, ilişikte sunulan TEB Eczacılık Akademisi Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri Esasları ile ekteki formlara uygun olarak düzenlenmesi ve önerilerin en geç 12 Nisan  2010 Pazartesi günü saat 18:00’a kadar Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi’ne ( Cinnah Cad. Willy Brandt Sok. No: 9 Çankaya / ANKARA ) ulaştırılması gerekmektedir.

25 Şubat 2010     Okunma Sayısı : 2813     Yazdır