MEDULA ECZANE PROVİZYON SİSTEMİNE REÇETE GİRİŞİNDE KARŞILAŞILAN SORUNLAR HAKKINDA SOSYAL GÜVENLİK KURUMU TARAFINDAN VERİLEN BİLGİLER

TEB web sitesinde yayınlanan yazı ile;

27.02.2010 tarihli duyurumuz ile, 01.03.2010 tarihinden itibaren devreye alınacak olan MEDULA-Reçete Provizyon sistemi ile ilgili olarak, meslektaşlarımızın Kuruma bildirimde bulunmak istedikleri konuları medulayardim@gmail.com adresine gönderebilecekleri bildirilmiştir.

01.03.2010 tarihinden itibaren MEDULA-Reçete Provizyon sistemi ile ilgili olarak
medulayardim@gmail.com adresine ulaşan e-postalar ve sözlü bildirimler konularına göre ayrılmış ve Kurum yetkililerine iletilmiştir.

MEDULA – Reçete Provizyon Sistemi uygulamaları ile ilgili olarak Birliğimizce yaplan bildirimlere Sosyal Güvenlik Kurumu yetkilileri tarafından verilen cevaplar,

• Sistemle ilgili sorular ve açıklamalar
• İlaçlarla ilgili sorular ve açıklamalar

Başlıkları altında toplanmış olup duyurumuz ekinde tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunulmaktadır.

Yapılan bildirimler hakkında, Kurumdan alınan cevapların duyurulmasına devam edilecektir.

05 Mart 2010     Okunma Sayısı : 4224     Yazdır