2010 YILI CEZA VE TEVKİF EVLERİ SÖZLEŞMELERİ HAKKINDA

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü ile Türk Eczacıları Birliği arasında imzalanan ilaç alım protokolü gereğince, 2009 yılı protokol hükümlerinin, meslektaşlarımızın 2010 yılı sözleşmesini yapmaları şartı ile aynen geçerli olacağı konusunda mutabakat sağlanmıştır.

Türk Eczacıları Birliği sözleşme bedelleri konusunda ise; birden fazla Ceza ve Tevkif evi ile sözleşme yapacak olan meslektaşlarımızdan tek bir sözleşme bedeli alınacağını bildirmiştir.( Tüm ceza ve tevkif evleri için ayrı ayrı sözleşme verilecektir.)

TC Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevfik evleri Genel Müdürlüğü ile sözleşme yapacak meslektaşlarımızın 2010 yılı sözleşme formlarını odamızdan alarak 15.04.2010 Perşembe mesai bitimine kadar Ceza ve İnfaz Kurumu müdürlüklerine teslim etmeleri gerekmektedir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

06 Nisan 2010     Okunma Sayısı : 3415     Yazdır