14 MAYIS ETKİNLİĞİ DEVAM EDİYOR "ECZACI GÜNDEMİ" KONULU PANEL HAKKINDA

Değerli Meslektaşlar,

14 Mayıs etkinliği devam ediyor.

7 Mayıs Cuma günü başlayan programımız yoğun katılımla devam ediyor. İlgi ve katılımın yoğunluğu ile toplantılarımız Eczacı Odasından Seyhan Oteli’ne alınmaya başlanmıştır.

14 Mayıs Cuma günü, geçen yıllarda olduğu gibi yine Atatürk Anıtı’na çelenk konulacaktır. Ardından yeniden dizayn edilen lokalimizin açılışı yapılacaktır. Sektör temsilcilerinin davet olduğu 14 Mayıs kokteyli ile birlikte Adana Eczacı Odası Anaokulu öğrencileri odamıza misafir olacaklar.

16 Mayıs (İTS) ne olacak ?

15 Mayıs 2010 Cumartesi günü özellikle İTS konusunda yaşanan belirsizlik nedeni ile Seyhan Oteline alınan panelimizde Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan ÇOLAK, Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürü Dr. Saim KERMAN, Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği Genel Sekreteri ve Yürütme Kurulu Başkanı Alp SEVİNDİK ve SGK GSS İzleme ve Değerlendirme Başkanlığından Dr. Refik ALTUN katılacaklar.

İTS süreci, uygulaması ve 16 Mayıs günü ne yapacağız ? başta olmak üzere panelimizde güncel konular ele alınarak kurum yetkilileri tarafından detaylı bilgi sunulacaktır.

Tüm meslektaşlarımız davetlidir.

12 Mayıs 2010     Okunma Sayısı : 2796     Yazdır