"ECZACI GÜNDEMİ" KONULU PANELİMİZ SEYHAN OTELİNDE YAPILACAKTIR.

Değerli Meslektaşlarımız,

14 Mayıs Eczacılık Günü  etkinlikleri içerisinde, 15 Mayıs 2010 Cumartesi günü saat 13.00 de Adana Eczacı Odasında yapılacağı bildirilen ve Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan ÇOLAK, Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürü Dr. Saim KERMAN, SGK GSS İzleme ve Değerlendirme Başkanlığından Dr. Refik ALTUN ve Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği Genel Sekreteri ve Yürütme Kurulu Başkanı Alp SEVİNDİK'in katılacağı "ECZACI GÜNDEMİ" konulu panelimiz İTS' de yaşanan belirsizlik ve yoğun eczacı ilgisi nedeni ile 15 Mayıs 2010 Cumartesi günü saat 13.00 de  Seyhan Oteli Güney Balo Salonunda yapılacaktır.

Aynı günün akşamı saat 20.00'de geleneksel 14 Mayıs Eczacılık Günü Balosu Hilton Otelinde yapılacaktır.

Tüm Meslektaşlarımız davetlidir.

14 Mayıs 2010     Okunma Sayısı : 2786     Yazdır