ZİRAAT BANKASI EFT ÜCRET TAHSİLİ HAKKINDA

Odamıza TEB'den gelen 30.03.2006 tarih ve 1781 no'lu EFT ücreti talep eden Ziraat Bankası Şubeleri ile ilgili yazı aşağıdadır. Meslektaşlarımız konu ile ilgili şikayetlerini TEB'e bildirilmek üzere odamıza iletebilirler.

BÖLGE ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NA,

Birliğimize yapılan başvurulardan, T.C.Ziraat Bankası tarafından, eczacıların SSK'ya ilişkin EFT işlemlerinden ücret tahsil edildiğinin, dekont ve/veya makbuz verilmediğinin bildirilmesi üzerine T.C.Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü'ne 14.03.2006 tarihinde yazı yazılmış ve konunun çözüme ulaştırılması istenmiştir.

T.C.Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü tarafından Birliğimize gelen 28.03.2006 tarihli yazı ile EFT ücreti talep eden Ziraat Bankası şubelerinin isimlerinin bildirilmesi istenmekte olduğundan, Bölgenizde EFT ücreti talep eden Ziraat Bankası şubelerinin Birliğimize bildirilmesini rica ederim.

Ecz.Erdoğan ÇOLAK

05 Nisan 2006     Okunma Sayısı : 2934     Yazdır