ECZANE BİLGİ FORMU ONAYI 15.05.2006 TARİHİNE ERTELENDİ

Odamıza TEB’ den gelen 26.04.2006 tarih ve 2270 no’ lu yazı ile;

Bilindiği gibi, 2006 Yılı Maliye Protokolü Maliye Bakanlığı ile Türk Eczacıları Birliği arasında 05.04.2006 tarihinde imzalanmıştır.

Protokol, 2006 Mali Yılı Bütçe Uygulama Talimatı'nın Resmi Gazete'de yayımlanması sonrasında yürürlüğe girecektir. Birliğimiz tarafından yapılan başvuru neticesinde, Maliye Bakanlığı tarafından, protokolün "VII.Sözleşme başlıklı bölümünün 8.Maddesinde "Kurumlarla bu protokol esaslarına göre sözleşme imzalayan eczaneler, Tebliğ eki (EK-3/B) bilgi formunu doldurarak 30 Nisan 2006 tarihine kadar illerde Defterdarlık Muhasebe Müdürlüklerine, ilçelerde ise mal müdürlüklerine Say 2000i sistemine giriş yapılmak üzere teslim edeceklerdir." Hükmünde yer alan 30.04.2006 tarihinin 15.05.2006 olarak değiştirildiği bildirilmiştir.

Sözleşme formları basıma hazır olup, 2006 Mali Yılı Bütçe Uygulama Talimatı ve eki Protokolün Maliye Bakanlığınca Resmi Gazete'de yayımlanmasının akabinde bastırılarak üyelerimize temin edilmek üzere Bölge Eczacı Odalarına gönderilecektir.

Üyelerimizin, protokolün yukarıda belirtilen VII.Sözleşme başlıklı bölümünün 8.Maddesi gereğince, ECZANE BİLGİ FORMU'nu doldurarak bağlı bulundukları Vergi Dairesi'nde onaylatması ve bu formu 15.05.2006 tarihine kadar illerde Defterdarlık Muhasebe Müdürlüklerine, ilçelerde ise mal müdürlüklerine Say 2000i sistemine giriş yapılmak üzere teslim etmeleri gerekmektedir. Maliye Bakanlığına bağlı kurum ve kuruluşlar, Emekli Sandığı ve Yeşil Kart için yapılacak sözleşme formu ekinde, Eczane Bilgi Formu'nun bir örneği anılan kurumlarca istenebileceğinden, üyelerimizin, bu formun bir fotokopisini saklamaları gerekmektedir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

27 Nisan 2006     Okunma Sayısı : 3469     Yazdır