SGK FATURA TESLİM DÜZENİ VE FATURA TESLİM YERİ DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA

Sosyal Güvenlik Kurumu Adana SSGM’den Odamıza gelen yazısına istinaden; e-reçete uygulamasının başlamasıyla beraber eczanelerin teslim ettiği manuel reçete sayılarında düşüş olmuştur. Reçete sayılarındaki düşüş sebebiyle reçetelerin teslim edildiği çuval yerine Fatura ve Eki belgeler dört tarafı kapalı Turuncu renkli klasörlere konularak teslim edilmesi ve klasör üzerinde sırayla aşağıdaki bilgilerin bulunması gerekmektedir.

-      Eczane Sicili

-      Eczane adı

-      Döküm No

-      Dönem

-      Grubu + Reçete Bedeli

-      Kaçıncı Klasör olduğu (1/5) gibi

A, B, C grupları kan ürünü ve yurtdışı reçetelere ayrı klasörlenerek, gruba ait birden fazla klasör varsa dosya sırtında belirtilecektir.

Örnek olarak A Grubunda 3 Klasör reçetesi olan eczacı, dosya üzerinde 1/3 2/3 3/3 olarak belirtilmelidir.

Dosya içinde reçeteler 1.sıradan başlayarak dizilerek reçetelerin üstünde fatura, hasta listesi bulunacak 1.klasörün dışında (üstünde) şeffaf dosya içinde 2 adet döküm özel bilgisi konulacaktır.

1 Şubat 2014 tarihinden itibaren teslimatların bu şekilde yapılması istenmektedir. TURUNCU RENKLİ KLASÖR temini ile ilgili Odamız tarafından çalışma yapılmakta olup, şubat ayının ilk hafta sonunda Odamızdan temin edilebilecektir.

Ayrıca fatura teslim yeri değişmiş olup, 1 Şubat tarihinden itibaren aşağıda belirtilen adrese teslim edilmesi gerekmektedir.

FATURA TESLİM YERİ:

ADANA İL MÜDÜRLÜĞÜ ARŞİV BİNASI

( ikibinevler Mah. Bülent Ecevit Bulvarı Gülen Özkan Camii Karşısı No:43 Çukurova / Adana

Tüm meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SGK FATURA TESLİM DÜZENİ VE FATURA TESLİM YERİ DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA

30 Ocak 2014     Okunma Sayısı : 10822     Yazdır