STAJYER ECZACI ÇALIŞTIRACAK MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE

Değerli Meslektaşlar,

Eczanelerinizde staj yapacak eczacılık fakültesi öğrencileri için de 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu ve ilgili yönetmeliklere göre yapılması gereken işlemler bulunmaktadır. Stajyer eczacı olarak görev yapacak eczacılık fakültesi öğrencilerinin  sigorta işlemleri okul tarafından eczane adına yaptırılmakta olup eczanede stajyer eczacı olarak görev yapacak eczacılık fakültesi öğrencilerinin almak zorunda olduğu İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi için Yönetim Kurulumuz tarafından çalışmalar yapılmaktadır. Eczanede stajyer eczacı olarak görev yapacak eczacılık fakültesi öğrencilerinin almak zorunda olduğu  İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi 27 Haziran 2018 Çarşamba günü saat 08:00-17:00 saatleri arasında Odamızda yapılacaktır.

Eczanede stajyer eczacı olarak görev yapacak eczacılık fakültesi öğrencilerinin özlük dosyası içinde 2 adet fotoğraf, ikametgâh belgesi, sağlık raporu ve adli sicil kaydını o eğitime katılırken getirmeleri gerekmektedir.

Bu yaz döneminde eczanesinde stajyer eczacı kabul eden meslektaşlarımızın da staj yapacak öğrencilerini 26 Haziran 2018 Salı günü mesai bitimine kadar Odamıza bildirmelerini ve eğitime katılım sağlamaları önemle duyurulur.

22 Haziran 2018     Okunma Sayısı : 3252     Yazdır