#SÖZGENÇLİKTE #ODAKLAN

Değerli Meslektaşlar,

TEB tarafından yayımlanan duyuru ile;

Türk Eczacıları Birliği Gençlik Komisyonumuz 22-24 Şubat 2019 tarihleri arasında Sheraton Ankara Hotel'de, “Söz Gençlikte... Bugünün Gücüyle Yarını Kucaklıyoruz” teması ile TEB GK II. Ulusal Kongresi’ni gerçekleştiriyor.

Eczacılık Fakültesi öğrencileri ve genç eczacılar, eczacılık mesleğindeki gelecek eğilimlerini, eczacılık eğitimini, teoriden pratiğe eczacılık mesleğinin her aşamasını ve uygulama alanlarını, sağlık sektöründe eczacının rolünü anlamak, tartışmak, deneyim ve fikir paylaşımlarında bulunmak, yarınlarımıza yön verebilmek için bir araya geliyor.

Mesleğimize sahip çıkmak, eczacılık eğitiminin daha nitelikli hale gelmesi için ortak aklı harekete geçirmek, toplumun sağlığı için daha kaliteli hizmet üretmenin olanaklarını tartışmak ve eczacıların sağlık sistemine sundukları katkıları çoğaltmak için gerçekleştireceğimiz bu büyük buluşmaya tüm Eczacılık Fakültesi öğrencilerini ve genç meslektaşlarımızı bekliyoruz.

Gençlik Kongremiz hakkında detaylı bilgiye http://www.tebgk.com/  adresinden ulaşılabilmektedir.

#SÖZGENÇLİKTE #ODAKLAN

15 Ocak 2019     Okunma Sayısı : 1164     Yazdır