TEB Artı Sigorta ve Reasürans Brokerliği "TEB Grup İlk Ateş Eczane Sigortası" hakkında

Değerli Meslektaşlar,

Türk Eczacıları Birliğinden Odamıza gönderilen yazıya istinaden “TEB Grup İlk Ateş Eczane Sigortası” TEB Artı Sigorta ve Reasürans Brokerliği aracılığıyla Mapfre Sigorta A.Ş.’ne yaptırılan 10.02.2019 tarihinde yürürlüğe giren 120.000TL’ye kadar teminat sağladığı bildirilen bu  poliçeden   gecikmiş yardımlaşma sandığı aidatı ve afet fonu borcu olmayan, eczanesi bulunan tüm üyelerimiz yararlanabilecektir.

10.02.2019 tarihinde yürürlüğe giren poliçe ile teminat kapsamı geçtiğimiz yıllara oranla genişletilmiş olup, poliçe bilgileri, teminat kapsamı ve limitlere ilişkin açıklamalar ve üyelerimizin yapması gereken işlemler ekli dosyada belirtilmiştir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

15 Şubat 2019     Okunma Sayısı : 1469     Yazdır