ADANA ECZACI ODASI ADANA SAĞLIK FESTİVALİNDEYDİ…

14-15-16 Mart 2019 tarihlerinde Adana İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen Adana Sağlık Festivaline Adana Eczacı Odası olarak katılım sağladık. ‘’İnternetten satılan ürünlerin güvenli olmadığı ve %100 sahte olduğu’’, ‘’Akıllı ilaç kullanımı’’, ‘’Bebek ürünleri’’ konusunda Eczanelerin güvenilir olduğu konularında görseller ve broşürler hazırlanarak, halka bilgilendirmeler yapılmış, ayrıca Adana Eczacı Odası Nöbetçi Eczane gösteren dijital ekranlarımızın ve Nöbetçi Eczane Adana akıllı telefon uygulamamızın tanıtımı yapılmıştır. Festival boyunca yöneticilerimiz ve meslektaşlarımız stantta bulunarak bilgilendirmeleri yapmışlardır.

Adana Valisi Sayın Mahmut Demirtaş, Adana İl Sağlık Müdürü vekili Uzm. Dr. Emrah CEVİZ, Adana İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcıları Ecz. Yüksel COŞKUN ve Dr. Berra ACIMIŞ’ da Adana Eczacı Odası Standını ziyaret ettiler.