Türk Eczacıları Birliği 41. Dönem 3. Bölgelerarası Toplantısı Samsun’da gerçekleşti.

Değerli Meslektaşlar,

Türk Eczacıları Birliği 41. Dönem Merkez Heyeti 3. Bölgelerarası Toplantı 18-20 Temmuz 2019 tarihlerinde Samsun’da gerçekleşti.

Adana Eczacı Odası olarak, yöneticilerimiz ile birlikte 18 Temmuz 2019’da Samsun Atatürk Anıtı’nda yapılan törene, Samsun Eczacı Odası yeni hizmet binası açılışına da katıldık.

Adana Eczacı Odası yöneticileri olarak “ 19 Mayıs Ruhuyla, 100 yıl Gururuyla” Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşını başlatan adımı attığı yer olan Samsun’da olmaktan onur duyduk.

3. Bölgelerarası Toplantı’da Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN’da bir konuşma yaparak Odamızın görüş ve önerilerini aktardı.

25 Temmuz 2019     Okunma Sayısı : 898     Yazdır