2019 YILI CEZAEVİ SÖZLEŞMELERİ HAKKINDA;

Değerli Meslektaşlarımız;

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri ( E TİPİ – F TİPİ- AÇIK CEZAEVİ) ve ilçelerdeki cezaevleri için sözleşme yenileme süresi 29 Kasım 2019 Cuma gününe kadar olup,  Odamız tarafından Kuruma teslim edilebilmesi için E tipi- F tipi ve Açık Cezaevi ile ayrı ayrı sözleşme yapılıp, 25 Kasım 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamıza teslim edilmesi gerekmektedir. Sözleşmeler toplu olarak Odamız tarafından 26 Kasım 2019 tarihinde kuruma teslim edilecektir.

E Tipi- F Tipi ve Açık Cezaevi limitleri ve sıralı liste müracaat eden eczane sayısına göre daha sonra belirlenecek olup, (belirlenmiş olan limitlerde azalma veya artış olabilecektir) Sözleşme Yenileme süresinden sonra eczane açan meslektaşlarımız kurumla sözleşme yapmaları halinde sıralamanın sonuna ilave edilecektir.

Sözleşme fiyatı 50 TL’dir.

04.11.2019 tarihinden itibaren sözleşmeler Odamızdan temin edilebilir.

* Sözleşmesini Odamızda dolduracak olan meslektaşlarımızın kaşe ile birlikte gelmeleri önemle rica olunur.

Sözleşme yenileyecek meslektaşlarımızın aşağıdaki belgeleri sözleşme ekinde teslim etmesi gerekmektedir.

1-  Değişiklik olması halinde ruhsat fotokopisi

2- Mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden alınan bir önceki yıl hâsılatını gösteren onaylı form  (Eczane Bilgi Formu EK-4/A)

3- Mükellef 7143 Sayılı Kanun ile tanınan stok düzenleme hakkından yararlanmış ise, sadece 2019 yılında yapılacak sözleşme yenileme işlemi için geçerli olmak üzere, bağlı olduğu vergi dairesinden alınan bir önceki yıl hâsılatı ile 7143 Sayılı Kanun Kapsamında Düzenlenen Fatura Tutarı (KDV Hariç) ve 7143 Sayılı Kanun Kapsamında Düzenlenen Fatura Tutarı Hariç Satış Hâsılatı (KDV Hariç TL ) bilgilerinin yer aldığı Eczane Bilgi Formu (EK-4/B)

4-  Bölge Eczacı Odası’ndan alınan sözleşme metni

5- Eczacı Odası’ndan alınan yeni tarihli “ Sözleşmeye Engel Yoktur” belgesi

6- Kurumla sözleşme yapmak istediğini belirten dilekçe (Odamızdan temin edilebilir.)

İlk kez sözleşme imzalayacak meslektaşlarımızın aşağıdaki belgeleri sözleşme ekinde teslim etmesi gerekmektedir.

1-   Kimlik Fotokopisi ( T.C numarası ile birlikte)

2-   Ruhsat Fotokopisi

3-   İmza Sirkülerinin noter onaylı örneği

4-   Bölge Eczacı Odası’ndan alınan sözleşme metni

5-   Mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden alınan bir önceki yıl hâsılatını gösteren onaylı form  ( Eczane Bilgi Formu – EK -4/A) (yeni açılan eczaneler hariçtir)

6- Mükellef 7143 Sayılı Kanun ile tanınan stok düzenleme hakkından yararlanmış ise, bağlı olduğu vergi dairesinden alınan bir önceki yıl hasılatı ile, 7143 Sayılı Kanun Kapsamında Düzenlenen Fatura Tutarı (KDV Hariç) ve 7143 Sayılı Kanun Kapsamında Düzenlenen Fatura Tutarı Hariç Satış Hasılatı (KDV Hariç TL ) bilgilerinin yer aldığı Eczane Bilgi Formu (EK-4/B)

7-   Eczacı Odası’ndan alınan yeni tarihli “ Sözleşmeye Engel Yoktur” belgesi

8-   Kurumla sözleşme yapmak istediğini belirten dilekçe (Odamızdan temin edilebilir.)

Bilgilerinize sunarız.