Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Eczane Yönlendirme Tabelaları ve Eczane Ürün Reklam Afişleri” yazı hakkında

Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Eczane Yönlendirme Tabelaları ve Eczane Ürün Reklam Afişleri”  hakkındaki yazıda Müdürlükte yapılan incelemede İlimizde faaliyette gösteren eczanelerin cadde üzerinde yönlendirici tabelalar koyduğu, eczane vitrinlerinde tanıtıcı ürün reklamlarının bulunduğu tespit edilmiştir. Bu bağlamda İlimizde faaliyet göstermekte olan eczanelerin yönetmelik hükümlerine dikkat etmesi ve daha titiz davranmaları, aksi takdirde yönetmelikte belirtilen hükümlere aykırı davranan eczanelere dair Müdürlükçe ilgili mevzuat kapsamında iş ve işlemlerin uygulanacağı bildirilmiştir. İlgili yazı aşağıda bulunmaktadır.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

12 Kasım 2019     Okunma Sayısı : 1079     Yazdır