15 MART 2020 PAZAR ANKARA’DA “SAĞLIKTA ŞİDDETE KARŞI BEYAZ MİTİNG”DEYİZ!

Değerli Meslektaşlarımız,

Biz, sağlık çalışanları, insan sağlığına ve topluma adanmış meslek mensupları olarak emeğimizle, bilgimizle insanlara hizmet veriyoruz. Ancak ne yazık ki sürekli olarak hedef gösterilmekten, çalışırken şiddete maruz kalmaktan mesleklerimizi yapamaz hale geldik.

“Artık Yeter” diyerek “Sağlıkta Şiddet Yasa Tasarısı” başta olmak üzere acil tedbirlerin hızla hayata geçirilmesini istiyoruz.

Sağlık emek ve meslek örgütlerinin desteklediği, Ankara’yı beyaza boyayacak sağlık çalışanlarımız ve yurttaşlarımızla birlikte, 15 Mart 2020 Pazar günü Ankara’da yapılacak olan “Sağlıkta Şiddete Karşı Beyaz Miting”e Adana Eczacı Odası olarak katılacağız.

Ulaşım organizasyonu için katılmak isteyen meslektaşlarımızın 11 Mart 2020 Çarşamba gününe kadar Odamıza bilgi vermesini rica ederiz.

27 Şubat 2020     Okunma Sayısı : 1091     Yazdır