"Virüsten Korunmak Elimizde" İsimli Afişler Hakkında

Değerli Meslektaşlar,

TEB tarafından yayımlanan duyuru ile;

BÖLGE ECZACI ODASI

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Birinci basamak sağlık çalışanları olarak biz eczacıların alacağı etkin önlemler ve doğru yönlendirmeler, ülkemizin ve vatandaşlarımızın Yeni Koronavirüs (Covid-19) Hastalığı ile mücadelede büyük önem arz etmektedir.

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından pandemik bir hastalık olarak ilan edilen Yeni Koronavirüs (Covid-19) hastalığı ile mücadelede; Birliğimiz, eczanelerden sunulacak danışmanlık ve hizmet süreçlerini en doğru ve etkin şekilde yönetebilmek adına birçok doküman ve bilgilendirme materyali oluşturmuş ve oluşturmaya devam etmektedir.

Bu doğrultuda, ülkemizdeki tüm eczanelerin vitrininde bulunması amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Birliğimizin logolarının bulunduğu "Virüsten Korunmak Elimizde  isimli afişler Bölge Eczacı Odalarımıza bugün itibariyle gönderilmiştir. Afişin elektronik versiyonuna;

https://www.teb.org.tr/news/8696/YEN%C4%B0-KORONAV%C4%B0R%C3%9CSCOVID19 HASTALI%C4%9EI HAKKINDA adresinden ulaşılabilmektir.

Bilgilerinizi ve üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.

Ecz.Arman ÜNEY

“Virüsten Korunmak Elimizde” isimli afişe ulaşmak için tıklayınız.

17 Mart 2020     Okunma Sayısı : 1060     Yazdır