Danıştay, Yargıtay, Sayıştay, Genelkurmay Başkanlığı, Anayasa Mahkemesi Başkanlığı ile Hakimler ve Savcılar Kurulu 2020 Yılı Sözleşme Formları Hakkında

Değerli meslektaşlar,

Birliğimiz ile T.C. Danıştay Başkanlığı, T.C. Yargıtay Başkanlığı, T.C. Sayıştay Başkanlığı, T.C. Genelkurmay Başkanlığı, T.C. Anayasa Mahkemesi Başkanlığı, Hakimler ve Savcılar Kurulu arasında imzalanan Protokollerin ilgili maddeleri gereğince sözleşme yenileme işlemlerinin gerçekleştirilmesi için, adı geçen Kurumlara ait 2020 Yılı sözleşme formlarını Odamızdan temin edebilirsiniz. Sözleşme bedeli 75,00 TL olup, sözleşmelerin Odamıza son teslim tarihi 11 Aralık 2020’dir.

Sözleşme yapmak isteyen meslektaşlarımızın Odaya bilgi vermeleri önemle rica olunur.