GÖÇ İDARESİ SÖZLEŞME TEMİNİ HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Eczacıları Birliği ve Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Arasında Geçici Koruma Altındaki Yabancıların Serbest Eczanelerden İlaç Teminine Yönelik İmzalanan Protokol çerçevesinde sözleşme formları Odamıza ulaşmıştır.

01 Mart 2021 itibarıyla başlayacak olan protokole bağlı ilaç temini için sözleşmelerin 19 Şubat 2021 Cuma gününe kadar imzalanması ve Odamıza teslim edilmesi gerekmektedir. Bu tarihten itibaren sözleşmesi bulunmayan eczanelerin reçete bedelleri karşılanmayacağından bu sözleşmelerin ivedilikle yapılması önem arz etmektedir.  Sözleşme temin etmek isteyen meslektaşlarımız sözleşme bedelini odamız muhasebe birimine elden ya da Adana Eczacı Odası’nın aşağıda belirtilen hesap numarasına gönderebilirler. Sözleşme bedeli 50.00 TL’dir. Sözleşme imzalanırken ekli evrak gerekmemekte olup, sadece kaşe yeterlidir.

Göç İdaresi İl Müdürlüğümüz ziyaret edilmiş olup, sözleşmeler ve diğer konularda görüş alışverişinde bulunulmuştur.

ADANA ECZACI ODASI BANKA HESABI

HALK BANKASI-ADANA ŞUBESİ