Lokman Hekim Üniversitesi Veteriner Eczacılığı Online Eğitimi hakkında

Lokman Hekim Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ile Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi işbirliği ve Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Veteriner Fakülteleri, Majistral Eczacıları Derneği, Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Derneği, klinik ve sektör temsilcilerinin katkıları ile

• Veteriner ilaçlarının doğru ve güvenli kullanımı,
  • Veteriner dozaj formları ve majistral ilaç hazırlanması,
  • Hayvan sağlığında kullanılan koruyucu ve önleyici ürün ve yöntemler,
  • Tıbbi destek ürünleri ve cihazları, veteriner ilaçlarda advers etki bildirimi ve mevzuat’ konuları başta olmak üzere eczacıların bilgi birikimini arttırmak ve veteriner hekimler ile işbirliklerini güçlendirmek adına ortak bir dil kullanmalarını sağlayabilmek için  ‘Veteriner Eczacılığı Eğitim Programı’ düzenlenmektedir. Eğitim programı, 10 modül ve yaklaşık 70 saat dersten oluşacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıntılı bilgiye aşağıdaki dosyadan ulaşılabilir.

Meslektaşlarımıza duyurulur.

23 Şubat 2021     Okunma Sayısı : 715     Yazdır