ADANA 1 NO'LU T TİPİ KAPALI CEZAEVİ SÖZLEŞME TEMİNİ HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız;

İlimizde yeni hizmete açılacak olan Adana 1. nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu tutuklu ve hükümlülerin ilaçlarının temini için yeni sözleşme yapılacaktır.

Adana 1. No’lu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu sıralı listesi, müracaat eden eczane sayısına göre daha sonra belirlenecek olup, sözleşme teslim süresinden sonra eczane açan meslektaşlarımız kurumla sözleşme yapmaları halinde sıralamanın sonuna ilave edilecektir. Limit 10.000 TL olup, sözleşme fiyatı 50 TL’dir.

Sözleşmenin 1 Haziran 2021 Salı gününe kadar Odamıza teslim edilmesi gerekmektedir.

27.05.2021 tarihinden itibaren sözleşmeler Odamızdan temin edilebilir.

* Sözleşmesini Odamızda dolduracak olan meslektaşlarımızın kaşe ve ekli evraklar ile birlikte Odamıza gelmeleri önemle rica olunur.

Sözleşme imzalayacak meslektaşlarımızın aşağıdaki belgeleri sözleşme ekinde teslim etmesi gerekmektedir.

1-   Kimlik Fotokopisi ( T.C numarası ile birlikte)

2-   Ruhsat ve sertifika fotokopisi

3-   İmza Sirkülerinin noter onaylı örneği(fotokopi)

4-   Bölge Eczacı Odası’ndan alınan sözleşme metni (Odamızdan temin edilecektir.)

5-   Eczacı Odası’ndan alınan yeni tarihli “ Sözleşmeye Engel Yoktur” belgesi (Odamızdan temin edilecektir.)

6-   Kurumla sözleşme yapmak istediğini belirten dilekçe (Odamızdan temin edilecektir.)

Bilgilerinize sunarız.

27 Mayıs 2021     Okunma Sayısı : 3823     Yazdır