Çalışanların Alması Zorunlu İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Sistem Girişleri Hakkında

İSG (İş Sağlığı ve Güvenliği) Uzaktan Eğitim programı kullanımı hakkında;

1-) www.kayahanosgb.com adresine girilir.

Menüden (cep telefonlarında sağ taraftaki üst üste 3 çizgiye basılıp) online İSG eğitim butonuna basılır.

2-) Gelen sayfada kullanıcı adı şifre girilir.

(Kullanıcı adları: Kursiyerin TC Kimlik Numarası

Şifresi İse: ( İsmin ilk Harfi ) . (Soy İsmin ilk Harfi) (TC Kimlik Numarasının İlk 3 Harfi)*(yıldız işareti koymanız gerekmektedir.) olarak tanımlanır. Örneğin: AHMET YILDIZ isimli 48563265896 TC kimlik numaralı bir kursiyerimiz olduğunu varsayalım. Kullanıcı Adı: 48563265896 Şifresi: A.Y485* olarak tanımlanmış olacaktır.)

3-) Sol taraftaki eğitimler de sırayla eğitim adlarına basılıp ön test sınavı yapılıp eğitime git butonuna basılır.

4-) Video baştan sona izlenir.

5-) Video bitiminde son test otomatik gelir.

6-) Son test çözüldükten sonra bir sonraki eğitime geçilir.

Uyarı 1: Testler çözülmeden eğitim tamamlanmış olmaz.

Uyarı 2: Video süresi bitmeden sayfa kapatılırsa eğitim videosu yenide başlar.

Uyarı 3: Video izleme sırasında sayfa aşağıya alınırsa video durur sayfa yukarı alındığında video kaldığı yerden devam eder.

Uyarı 4: Eczane ISG Eğitimi konu başlıklı eğitim içeriği 20 slayt sayfasında oluşup her 30 sn’de bir sayfa değişip video tamamlanmaktadır.

Destek: Eğitime giriş de sorun yaşanması durumunda Adı, Soyadı, T.C., Telefon numarası yazılarak egitim@kayahanosgb.com adresine mail atılır.

25.06.2021 Cuma gününe kadar eğitimler tamamlanacak olup, personel bildirimi yapan meslektaşlarımızın personel değişikliği gibi durumları (personel ekleme-çıkarma) Odamıza bildirmesi gerekmektedir.

Ödeme için aşağıdaki hesap numarasına gerçekleştirebilirsiniz.

HALK BANKASI

HESAP ADI: DÖRDÜNCÜ BÖLGE ADANA ECZACI ODASI BİRLİĞİ

IBAN NO: TR40 0001 2009 1560 0012 0000 29

Açıklama kısmına eczane adı bilgisi ve iş güvenliği eğitimi için olduğu belirtilmelidir.

Kurum içi İş sağlığı ve güvenliği eğitim ücreti kişi başı 9,50 TL (KDV DAHİL)’dir.

08 Haziran 2021     Okunma Sayısı : 16820     Yazdır