4.BÖLGE ADANA ECZACI ODASI

DANIŞMAN ECZACIMIZA SORULAN SUT SORULARI HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız,

Bildiğiniz üzere Odamızdan SUT konuları ile ilgili destek vermek için danışman eczacılarımız çalışmaktadır. 3 eczacımızın 2 tanesi doğum iznine ayrılmış olup, diğer eczacımız Odamızda tek olarak görevine devam etmektedir. Komisyonumuz ve Yöneticilerimiz de destek vermektedir. Mesai saatleri 08:30-18:00 arasında olup, telefonlarını sadece atılan maillere cevap vermek üzere kullanmaktadır.  Danışman eczacılarımıza sadece mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Danışman eczacımız mail üzerinden sorulan sorulara sıra ile dönüş yapmaktadır. Bu süreç diğer eczacılarımızın doğum izinleri bitene kadar bu şekilde devam edeceğinden, mağduriyet yaşanmaması adına danışman eczacımıza ulaşmak için danismaneczaci@hotmail.com adresine mail atılması gerekmektedir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.