Haber Arama

Sağlık Müdürlüğünden Gelen

Yeni Hazırlanan SEYHAN NÖBET LİSTESİ (24.05.2021-16.01.2022) HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız, 24.05.2021-16.01.2022 tarihleri arasında geçerli olacak olan ve Adana İl Sağlık Müdürlüğü tarafından onaylanan SEYHAN İlçesi nöbet listemiz ekte yer almaktadır. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

ETİL ALKOL SATIŞI HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Etil Alkol Kullanımı" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Eczacı Yerleştirme Sistemi ( EYS ) Duyurusu

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Yerleştirme Sistemi ( EYS ) Duyurusu" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Yeni Hazırlanan ÇUKUROVA Nöbet Listesi(23.11.2020-01.08.2021)

Değerli Meslektaşlarımız, 23.11.2020-01.08.2021 arihleri arasında geçerli olacak olan ve Adana İl Sağlık Müdürlüğü tarafından onaylanan ÇUKUROVA İlçesi nöbet listemiz ekte yer almaktadır. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Yeni Hazırlanan YÜREĞİR Nöbet Listesi(02.11.2020-14.03.2021)

Değerli Meslektaşlarımız, 02.11.2020-14.03.2021 arihleri arasında geçerli olacak olan ve Adana İl Sağlık Müdürlüğü tarafından onaylanan YÜREĞİR İlçesi nöbet listemiz ekte yer almaktadır. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Yeni Hazırlanan SEYHAN NÖBET LİSTESİ (02.11.2020-23.05.2021) HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız, 2 KASIM 2020 - 23 MAYIS 2021 tarihleri arasında geçerli olacak olan ve Adana İl Sağlık Müdürlüğü tarafından onaylanan SEYHAN İlçesi nöbet listemiz ekte yer almaktadır. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ COVİD-19 TEST HASTA BİLGİLENDİRME BROŞÜRÜ HK.

Değerli Meslektaşlar, Adana İl Sağlık Müdürlüğü'nden gönderilen " COVİD-19 TEST YAPILAN HASTA BİLGİLENDİRME BROŞÜRÜ" ekte yer almaktadır. Hastaların bilgilenmesi için çıktı alarak eczane vitrininize asmanızı rica ederiz. Ayrıca COVİD-19 test afişi ile tedavide kullanılan Favipiravir ve Hidroksiklo...

5. AKILCI ANTİBİYOTİK KULLANIMI VE FARKINDALIK SEMPOZYUMU

Değerli Meslektaşlar Adana İl Sağlık müdürlüğünden Odamıza gelen 5. Akılcı antibiyotik kullanımı ve Farkındalık sempozyumu ile ilgili yazı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Titck'nın İlaç Geri Çekme -"Clarol 500 mg IV İnfiizyon Çözeltisi İçin Konsantre Liyofilize Toz İçeren Flakon" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Titck'nın İlaç Geri Çekme -"Ketax Enjeksiyonluk/ İnfüzyonluk Çözelti 500 mg/lOm/" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Titck'nın İlaç Geri Çekme -"Ploxal-S 200 mg/40 ml IV İnf için Konsantre çöz. içeren Flakon" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Titck'nın İlaç Geri Çekme -"Jectera 10mcg Enjeksiyonluk Çözelti" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Titck'nın İlaç Geri Çekme -"Biofleks % 0,9 İzotonik Sodyum Klorür Çözeltisi, 100 ml" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN İNTRAARKÜLER ENJEKSİYONLARI HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “İNTRAARKÜLER ENJEKSİYONLAR" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Titck'nın İlaç Geri Çekme -"Omeref 40mg IV Enjeksiyon İçin Liyofilize Toz İçeren Ffakon" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Titck'nın İlaç Geri Çekme -"Metadem 50mg/2ml IM/IV Enjeksiyonluk Çözelti" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK’nın satış blokajının kaldırılması-Buvasin %0,5 Ampul ve satış blokajının kaldırıldığı ürünler" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDA-Vancomax 1000 mg

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK’nın satış blokajının kaldırılması-Vancomax 1000 mg" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Yeni Hazırlanan YÜREĞİR Nöbet Listesi (15.06.2020-25.10.2020)

Değerli Meslektaşlarımız, 15.06.2020-25.10.2020 tarihleri arasında geçerli olacak olan ve Adana İl Sağlık Müdürlüğü tarafından onaylanan YÜREĞİR İlçesi nöbet listemiz ekte yer almaktadır. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK’nın satış blokajının kaldırılması-Vem ilaç sanayi" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.