Değerli meslektaşlarımız,
Hepinizin bildiği üzere, Yönetim Kurulumuz geçtiğimiz dönemde daha önce sizlerle paylaştığımız şekilde nöbetçi eczaneleri ve akılcı ilaç kullanımına ait görselleri içeren ekranların eczanelerimize kurulumu için çalışmalarını sonlandırmış ve bu ekranların isteyen eczanelerimize kurulması işlemine başlanmıştı. Sistemin hazırlanması ve kullanılan ekran için eczacılarımızdan herhangi bir bedel alınmadan kurulum aşamasına kadar oluşan tüm maliyetin oda bütçesinden karşılanmasına devam edilmektedir.
Bu uygulama sayesinde ekranı kullanan eczanelerimizde nöbetçi eczane takibi Eczacı Odamız tarafından yapılmaya başlanmış olup, eczanelerimiz aracılığıyla akılcı ilaç kullanımına ait mesajların vatandaşlarımıza iletilmesi nöbetçi eczane ekranı üzerinden sürmektedir.
Hali hazırda Odamıza başvuran eczanelerimiz arasından 97 eczanemizde ekran kurulum işlemi gerçekleştirilmiş olup, ilgili ekranın kurulumu için başvuran diğer eczanelerimiz için ise başvuru sırasına göre kurulum işlemleri devam etmektedir.
26.10.2015 tarihli oda web sayfamızdaki duyurumuzda belirttiğimiz ekran kurulumu ile ilgili hususları dikkate almak sureti ile Nöbetçi Eczane Ekran kurulumu isteyen meslektaşlarımızın Odamıza dilekçe ile başvurması gerekmektedir.
Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.
05.01.2017