YENİ GÖREV DAĞILIMI HAKKINDA

Değerli Meslektaşlar,

28-30 Kasım tarihlerinde Ankara’da yapılan TEB 42.Olağan Büyük Kongresinin ardından 1 Aralık tarihinde yapılan seçimlerde Adana Eczacı Odası Büyük Kongre Delegelerimiz TEB Başkanı Ecz.Erdoğan ÇOLAK’ın Merkez Heyeti, Oda Başkanımız Ecz.Ersun ÖZKAN’ın Denetleme Kurulu listesinde yer olduğu liste seçimleri kazanmıştır.

Oda Başkanımız Ecz.Ersun ÖZKAN’ın başarılı çalışmalarıyla güç ve dinamizm katacağı yeni dönemin mesleğimize ve meslektaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN’ın Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu üyeliğine seçilmesi sebebi ile 05.12.2019 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında yeni oluşturulan Yönetim Kurulu görev dağılımı aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Başkan                   Ecz. Ö. Mürsel YALBUZDAĞ

Genel Sekreter       Ecz. Oğuzhan SÜRME