SGK NİSAN 2020 C GRUBU SIRALI DAĞITIM FARMAINBOX ONAYLARI HAKKINDA

Toplumun sağlığı için gece gündüz çalışan eczacılarımıza bu zor süreçte destek olmak amacıyla Nisan ayında da karşılanmış C Grubu Sıralı Dağıtım Reçetelerinden Yönetim Kurulu kararı gereği, Odamızca Katılım Payı alınmayacak olup;

Sonlandırdığınız “C Grubu Sıralı Dağıtım” dökümünün bir örneğinin e-posta yoluyla adeotevzi@gmail.com adresine kontrol için göndermeniz gerekmektedir. Bu şekilde Odamızda sosyal mesafenin korunması, sıra oluşmaması ve bulaşı riskinin azaltılması için C Grubu Sıralı Dağıtım Reçeteleri Tevzi Onayları Odamız tarafından yapılarak SGK’ya gönderileceğinden Farmainbox Onayları için Odamıza bizzat başvurulmasına gerek yoktur.

C Grubu Sıralı Dağıtım fatura, dökümler ve reçetelerini ise; A ve B gruplarında olduğu gibi, içinde Farmainbox onayları olmaksızın teslim günleri içinde (ayın 15’i mesai bitimine kadar) SGK'ya teslim etmeniz gerekmektedir. Farmainbox onayları Odamıza gönderdiğiniz e-postaya istinaden yapılacak kontrolden sonra onaylanarak SGK'ya Odamız tarafından teslim edilecektir.

Not: C Grubu Kan Ürünü Reçeteleri bu kapsamda değildir.

30 Nisan 2020     Okunma Sayısı : 1972     Yazdır