27 Kasım Mitinge Gidiş ve Ulaşım Organizasyonu hakkında-GÜNCELLENDİ!!!

Değerli Meslektaşlar, Değerli eczane teknisyenlerimiz,

Türk Eczacıları Birliği ve 54 Bölge Eczacı Odası ile birlikte 27 Kasım 2022 Pazar günü tüm meslektaşlarımız, eczane teknisyenlerimiz, eczacılık fakültesinde öğrenim gören genç meslektaşlarımız ve ailelerimizin katılımı ile Ankara’da ANITPARK’ta ‘BÜYÜK ECZACI MİTİNGİ’nde mesleğimizdeki sıkıntıları ve taleplerimizi hep birlikte dile getireceğiz.

Katılımcıların, miting alanına girişi öncesinde Emniyet tarafından gerçekleştirilecek ön arama ve arama işleminin seri şekilde ilerleyebilmesi için, miting alanına giderken, miting malzemesi dışında mümkün olduğu kadar az ve hafif kişisel eşya getirilmesi; büyük çanta, metal eşya, powerbank gibi malzemelerin bulundurulmaması büyük önem arz etmektedir.

 

27 Kasım 2022 Pazar günü Mitinge ulaşım detayları aşağıdadır.

(26 Kasım'ı 27 Kasım'a bağlayan gece)

 

Baraj yolu Duygu cafe durağı

Toplanma Saat: 00:30 

Hareket 01.00

 

İstasyon Gar Meydanı’ndan

Toplanma Saat: 00:30 

Hareket 01.00

 

KOZAN

Kozan ilçe temsilcilik önü Saimbeyli caddesi yönü) hareket 23.00 (devamında otobüs, İmamoğlu’na gideceğinden gecikme yaşamamız gerekmektedir.)

 

CEYHAN

Toplanma yeri: Kaymakamlık önü 

Hareket saati: 23:00 (otobüs istasyondan diğer meslektaşlarımızı alması sebebiyle erken kalkmaktadır.)

 

ARABA İLE KATILACAK MESLEKTAŞLARIMIZ

Araba ile katılıma bildirim yapılması, hazırlıklar için (Miting önlüğü, yağmurluk, düdük, şapka, kumanya) gerekmektedir. Miting alanında dağıtım gerçekleşecektir. Miting alanına girmeden sağ tarafta malzemeler teslim edilecektir. İrtibat için Tarık Göksu: 0 532 344 41 59, Duran Can AKYILI: 0 545 447 59 88

 

Arama noktalarına girilmeden önce, kamelyaların bulunduğu alanda Mitingimize kendi imkanıyla gelen katılımcılar için miting malzemesi, kumanya ve slogan lolipopu verilecektir. Mitinge katılım sağlayacak tüm meslektaşlarımızın, yanlarında eczacı olduklarını gösteren, Eczacı Kart, Eczacı Kimlik Kartı, kartvizit gibi bir belgeyi bulundurmaları önemlidir.

 

Otobüsle gelecekler için Ankara’ya giriş Gölbaşı girişi, çevreyolu çıkışı gibi olacak ve saat 08:00-10:00 civarı Türk Eczacıları Birliği tarafından karşılanacak olup, miting için kumanyalar, su, lolipop, pankart, oda pankartı, miting önlüğü şapka düdük dağıtımı gerçekleşecektir. Kendi aracı ile gelenler için arama noktası sağ tarafında önlük, şapka, kumanya dağıtımı olacaktır. Miting Anıtpark’ta gerçekleşecek olup, toplanma noktası sadece tek nokta olarak Ankara girişi outletlerin olduğu tarafta olacaktır. Akşam 17:00 civarı miting bitimi sonrasında tekrar kumanya dağıtılıp Adana’ya hareket edilecektir.

 

Dönüşte Yüreğir, Sarıçam tarafında belirli noktalarda miting katılımcılarının indirimi sağlanacaktır.

 

-

04 Ekim 2022     Okunma Sayısı : 3992     Yazdır