Haber Arama

Sağlık Müdürlüğünden Gelen

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Titck'nın İlaç Geri Çekme -Candisept 100 mg/50ml" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN KAĞIT REÇETE HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Kağıt Reçeteler" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Covid-19 Tedavisinde Kullanılan İlaçların Advers Reaksiyonlarının Takibi

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Covid-19 Tedavisinde Kullanılan İlaçların Advers Reaksiyonlarının Takibi” ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN ECZANELER İÇİN PANDEMİ TEDBİRLERİ HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Eczaneler için Pandemi Tedbirleri" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK'nın Duyurusu- Yeşil ve Kırmızı matbu reçetelerin teslimi" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI-KRONİK HASTALARININ İLAÇ KULLANIMLARI HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK'nın Duyurusu- Kronik hastaların İlaç teminleri" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK'nın İlaç Geri Çekme Duyurusu- Azadin 100mgSCEnj. Süsp. İçin Tozİçeren Flakon" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN REÇETEM UYGULAMASININ KULLANILMASI HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Reçetem Uygulamasının Kullanılması” ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK'nın İlaç Geri Çekme Duyurusu- Unacefin 1 g IM Enjeksiyon İçin Tozİçeren Flakon" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK'nın İlaç Geri Çekme Duyurusu- Propofol %2 Fresenius Enjeksiyonluk veya İnfüzyonluk Emülsiyon" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN POLİKLİNİK VE SAĞLIK RAPORLARI HAKKINDA ALINACAK TEDBİRLER HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Poliklinik ve Sağlık Raporları Hakkında Alınacak Tedbirler" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN ECZANELER İÇİN PANDEMİ TEDBİRLERİ HAKKINDAKİ YAZI

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK'nın İlaç Geri Çekme Duyurusu-Turfleks Dengeli Elektrolit Çözeltisi" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

ÜRÜN TANITIM TEMSİLCİLERİ HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Ürün Tanıtım Temsilcileri " ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

ETİL ALKOL TEMİNİ HAKKINDA

Değerli meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden gelen yazıya istinaden ülkemizde Covid-19’un yayılmasını önlemek amacıyla gerekli tedbirler alınmış ve alınmaya devam etmekte olduğu belirtilmiştir. Bu kapsamda, serbest eczanelerin ecza depolarından tıbbi kullanım amaçlı etil alkol teminine ilişkin sınırlamanın ...

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK'nın İlaç Geri Çekme Duyurusu-VEM İLAÇ SANAYİ" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Kişisel Koruyucu Donanım kapsamında piyasaya arz edilen ürünler" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK'nın İlaç Geri Çekme Duyurusu" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZII

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK'nın DUYURUSU" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

TÜM SAĞLIK TESİSLERİNDE E-REÇETE UYGULANMASI GEÇİŞİ HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Tüm Sağlık Tesislerinde E-Reçete Uygulanması Geçişi Hakkında” ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.