Haber Arama

Sağlık Müdürlüğünden Gelen

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK’nın satış blokajının kaldırılması-Buvasin %0,5 Ampul ve satış blokajının kaldırıldığı ürünler" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDA-Vancomax 1000 mg

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK’nın satış blokajının kaldırılması-Vancomax 1000 mg" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Yeni Hazırlanan YÜREĞİR Nöbet Listesi (15.06.2020-25.10.2020)

Değerli Meslektaşlarımız, 15.06.2020-25.10.2020 tarihleri arasında geçerli olacak olan ve Adana İl Sağlık Müdürlüğü tarafından onaylanan YÜREĞİR İlçesi nöbet listemiz ekte yer almaktadır. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK’nın satış blokajının kaldırılması-Vem ilaç sanayi" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Titck'nın İlaç Geri Çekme -"Parokan 10 mg/ml İnfiizyonluk Çözelti" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Ürün Tanıtım Temsilcileri Faaliyetleri Hakkında

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Ürün Tanıtım Temsilcileri Faaliyetleri” ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Eczane Vitrinlerinde Optik Levhalarının Yer Alması Hk.

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Eczane Vitrinlerinde Optik Levhalarının Yer Alması" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Titck'nın İlaç Geri Çekme -"Talinat 0,5mg/10ml IV/IM Enj. çöz. İçeren Ampul" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Eczane Cephe ve Levhalarında Farklı İşaretler Kullanılması Hakkında

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “"Eczane Cephe ve Levhalarında Farklı İşaretler Kullanılması" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Titck'nın İlaç Geri Çekme -"Seladrenalin 4mg / 4ml LV. infozyon için Enjeksiyonluk Çözelti içeren Ampul" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN PANDEMİ HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Pandemi " ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Sağlık Müdürlüğünden Gelen Kronik Hastalıklarda Reçetesiz İlaç Temini ile İlgili Yazı

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Kronik Hastalıklarda Reçetesiz İlaç Temini" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Titck'nın İlaç Geri Çekme -Candisept 100 mg/50ml" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN KAĞIT REÇETE HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Kağıt Reçeteler" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Covid-19 Tedavisinde Kullanılan İlaçların Advers Reaksiyonlarının Takibi

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Covid-19 Tedavisinde Kullanılan İlaçların Advers Reaksiyonlarının Takibi” ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN ECZANELER İÇİN PANDEMİ TEDBİRLERİ HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Eczaneler için Pandemi Tedbirleri" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK'nın Duyurusu- Yeşil ve Kırmızı matbu reçetelerin teslimi" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI-KRONİK HASTALARININ İLAÇ KULLANIMLARI HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK'nın Duyurusu- Kronik hastaların İlaç teminleri" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK'nın İlaç Geri Çekme Duyurusu- Azadin 100mgSCEnj. Süsp. İçin Tozİçeren Flakon" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN REÇETEM UYGULAMASININ KULLANILMASI HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Reçetem Uygulamasının Kullanılması” ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.