Haber Arama

Sağlık Müdürlüğünden Gelen

5. AKILCI ANTİBİYOTİK KULLANIMI VE FARKINDALIK SEMPOZYUMU

Değerli Meslektaşlar Adana İl Sağlık müdürlüğünden Odamıza gelen 5. Akılcı antibiyotik kullanımı ve Farkındalık sempozyumu ile ilgili yazı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Titck'nın İlaç Geri Çekme -"Clarol 500 mg IV İnfiizyon Çözeltisi İçin Konsantre Liyofilize Toz İçeren Flakon" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Titck'nın İlaç Geri Çekme -"Ketax Enjeksiyonluk/ İnfüzyonluk Çözelti 500 mg/lOm/" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Titck'nın İlaç Geri Çekme -"Ploxal-S 200 mg/40 ml IV İnf için Konsantre çöz. içeren Flakon" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Titck'nın İlaç Geri Çekme -"Jectera 10mcg Enjeksiyonluk Çözelti" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Titck'nın İlaç Geri Çekme -"Biofleks % 0,9 İzotonik Sodyum Klorür Çözeltisi, 100 ml" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN İNTRAARKÜLER ENJEKSİYONLARI HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “İNTRAARKÜLER ENJEKSİYONLAR" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Titck'nın İlaç Geri Çekme -"Omeref 40mg IV Enjeksiyon İçin Liyofilize Toz İçeren Ffakon" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Titck'nın İlaç Geri Çekme -"Metadem 50mg/2ml IM/IV Enjeksiyonluk Çözelti" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK’nın satış blokajının kaldırılması-Buvasin %0,5 Ampul ve satış blokajının kaldırıldığı ürünler" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDA-Vancomax 1000 mg

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK’nın satış blokajının kaldırılması-Vancomax 1000 mg" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Yeni Hazırlanan YÜREĞİR Nöbet Listesi (15.06.2020-25.10.2020)

Değerli Meslektaşlarımız, 15.06.2020-25.10.2020 tarihleri arasında geçerli olacak olan ve Adana İl Sağlık Müdürlüğü tarafından onaylanan YÜREĞİR İlçesi nöbet listemiz ekte yer almaktadır. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK’nın satış blokajının kaldırılması-Vem ilaç sanayi" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Titck'nın İlaç Geri Çekme -"Parokan 10 mg/ml İnfiizyonluk Çözelti" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Ürün Tanıtım Temsilcileri Faaliyetleri Hakkında

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Ürün Tanıtım Temsilcileri Faaliyetleri” ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Eczane Vitrinlerinde Optik Levhalarının Yer Alması Hk.

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Eczane Vitrinlerinde Optik Levhalarının Yer Alması" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Titck'nın İlaç Geri Çekme -"Talinat 0,5mg/10ml IV/IM Enj. çöz. İçeren Ampul" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Eczane Cephe ve Levhalarında Farklı İşaretler Kullanılması Hakkında

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “"Eczane Cephe ve Levhalarında Farklı İşaretler Kullanılması" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Titck'nın İlaç Geri Çekme -"Seladrenalin 4mg / 4ml LV. infozyon için Enjeksiyonluk Çözelti içeren Ampul" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN PANDEMİ HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Pandemi " ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.