4.BÖLGE ADANA ECZACI ODASI

E-FATURA İÇİN E-İMZA TEMİNİ HAKKINDA

Değerli Meslektaşlar,

01.07.2021 tarihinden itibaren SGK’ya faturalar e-fatura olarak kesilmek zorundadır. E-fatura geçişleri için çalışmalarımız devam etmektedir. E-fatura başvuruları için e-imza gerekeceğinden e-imzası olmayan ya da yenilemeyen meslektaşlarımızın e-faturaya geçiş sürecinde sıkıntı yaşamamaları için e-imza teminini tamamlamaları gerekmektedir. TEB’in E-Güven ile anlaşmasına istinaden e-imza bedeli (3 yıllık) 120,00TL, yenileme bedeli (3 yıllık)  110,00TL’dir.

Aşağıda bulunan başvuru formunun ilgili bölümleri doldurulup, her sayfası imzalatıldıktan sonra formun ve e-imza bedelinin, kimlik fotokopisi ile birlikte Odamıza iletilmesinden yaklaşık 2-3 hafta sonra e-imzanızı Odamızdan teslim alabilirsiniz. Sıkışıklık ve sorun yaşanmaması adına e-imza temininizi bir an önce yapmanız önemle duyurulur.

Yenileme yapmak isteyen meslektaşlarımızın ödeme yapması yeterli olup, e-imza aygıtınız çalışır halde mevcutsa, ekteki evrağı doldurmalarına gerek yoktur.

ANA SÖZLEŞME METNİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ÖRNEK SÖZLEŞME İÇİN TIKLAYINIZ.