Haber Arama

Sağlık Müdürlüğünden Gelen

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK'nın İlaç Geri Çekme Duyurusu- Propofol %2 Fresenius Enjeksiyonluk veya İnfüzyonluk Emülsiyon" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN POLİKLİNİK VE SAĞLIK RAPORLARI HAKKINDA ALINACAK TEDBİRLER HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Poliklinik ve Sağlık Raporları Hakkında Alınacak Tedbirler" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN ECZANELER İÇİN PANDEMİ TEDBİRLERİ HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Eczaneler için Pandemi Tedbirleri" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK'nın İlaç Geri Çekme Duyurusu-Turfleks Dengeli Elektrolit Çözeltisi" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

ÜRÜN TANITIM TEMSİLCİLERİ HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Ürün Tanıtım Temsilcileri " ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

ETİL ALKOL TEMİNİ HAKKINDA

Değerli meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden gelen yazıya istinaden ülkemizde Covid-19’un yayılmasını önlemek amacıyla gerekli tedbirler alınmış ve alınmaya devam etmekte olduğu belirtilmiştir. Bu kapsamda, serbest eczanelerin ecza depolarından tıbbi kullanım amaçlı etil alkol teminine ilişkin sınırlamanın ...

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK'nın İlaç Geri Çekme Duyurusu-VEM İLAÇ SANAYİ" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Kişisel Koruyucu Donanım kapsamında piyasaya arz edilen ürünler" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK'nın İlaç Geri Çekme Duyurusu" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN DUYURUSU HAKKINDAKİ YAZII

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK'nın DUYURUSU" ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

TÜM SAĞLIK TESİSLERİNDE E-REÇETE UYGULANMASI GEÇİŞİ HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Tüm Sağlık Tesislerinde E-Reçete Uygulanması Geçişi Hakkında” ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

İLAÇ TAKİP SİSTEMİ HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “İlaç Takip Sistemi” ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

ADANA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “TİTCK’nın İlaç Geri Çekme” ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

ADANA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN ALTUZAN İNFÜZYON ÇÖZELTİSİ HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Altuzan I.V . Konsantre İnfüzyon Çözeltisi 100 mg/4 mi” ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

ADANA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN FRESELAMİN İNFÜZYON SOLÜSYONU HAKKINDAKİ YAZI

Değerli Meslektaşlarımız, Adana İl Sağlık Müdürlüğünden Odamıza gönderilen “Freselamin %10 Aminoasit 1.V. İnfüzyon Solüsyonu 500 ml” ile ilgili yazısı ektedir. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

ADANA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDA

ADANA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN TİTCK'NIN İLAÇ GERİ ÇEKME DUYURUSU HAKKINDA-2